Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Θ. Τρύφων: 18 νέα ερευνητικά κέντρα θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα

11/12/2020 6:05:38 μμ
Έρχεται και 2ο hub της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοινώσεις στο Greek Economic Summit
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Θετική χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Τρύφων, co-CEO της Elpen και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας τη ρύθμιση για το συμψηφισμό του clawback με τις δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης και με δαπάνες παραγωγικών επενδύσεων, σε ομιλία του στο 31ο ετήσιο συνέδριο Greek Economic Summit του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως δημοσιεύει η Καθημερινή, η εξέλιξη αυτή θα φέρει επενδύσεις άνω των 220 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη 10-12 νέες παραγωγικές μονάδες, ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να δημιουργηθούν 18 νέα ερευνητικά κέντρα/τμήματα από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Στο ίδιο συνέδριο ο Ζαχαρίας Ραγκούσης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Hellas τόνισε ότι τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου hub στη Θεσσαλονίκη που ανακοίνωσε στο ίδιο συνέδριο ο Αλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρος και CEO της Pfizer. Σε πρώτη φάση προβλέπεται να δημιουργήσει 350 νέες θέσεις εργασίας και θα λειτουργήσει ως κέντρο υπηρεσιών για τις εσωτερικές λειτουργίες της φαρμακευτικής εταιρείας. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή της πόλης ζητά ο Δ. Ευγενίδης
Μεταξύ αυτών και ένα νέο ισχυρό αντιβιοτικό






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα