Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


5ο Διεθνές Συνέδριο Βιοτεχνολογίας

7/4/2009
8-9 Μαΐου 2009 στο Ζάππειο Μέγαρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο Βιοτεχνολογίας (http://www.igbf.gr/) θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα, από τις 8 έως τις 9 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Στο συνέδριο αναμένονται περί τους 1500 συνέδρους και τους 100 διακεκριμένους ομιλητές. Αξιοσημείωτη και τιμητική θα είναι η συμμετοχή των τριών βραβευμένων με Nobel Ιατρικής και Φυσιολογίας, Dr Andrew V. Schally (Nobel 1977), Sir Richard J. Roberts (Nobel 1993) και Sir Peter Mansfield (Nobel 2003). Εναρκτήρια τιμητική ομιλία θα δώσει ο διεθνούς φήμης Professor P. Chambon, Διευθυντής του «Institut de Genetique et de Biologie Moleculaire et Cellulaire» και κάτοχος του Βραβείου Lasker (2004) για τον τομέα της Βασικής Ιατρικής Έρευνας.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου πρόκειται να καλύψουν το πλήρες φάσμα της ιατρικής και βιοϊατρικής έρευνας, εστιάζοντας ειδικότερα στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση, την πρόληψη και τις καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις, σε περιπτώσεις νεοπλασιών, καρδιαγγειακών νοσημάτων, σακχαρώδους διαβήτη, νευροεκφυλιστικών νόσων, λοιμώξεων, αιματολογικών, μεταβολικών και αυτοάνοσων νοσημάτων.

 

Ανάμεσα στους εισηγητές του Συνεδρίου είναι διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ο Καθ. Α. Τζάκης, ο Σερ Μαγκντί Γιακούμπ, ο Καθ. Τ. Turner, ο Καθ. Δ. Κόκκινος, ο Καθ. Ι. Γεροθανάσης, ο Καθ. P. Rentzepis, ο Καθ. Δ. Νανόπουλος, ο Καθ. Μ. Ελισάφ, ο Καθ. Μ. Κουτσιλιέρης, ο Καθ. Α. Μ. Δημόπουλος, ο Καθ. S. Rozeendal, ο Καθ. S. Agathos, o Καθ. Μπόντης, ο Καθ. Ματσούκας, ο Καθ. Σαββόπουλος και ο Ομότιμος Καθ. Κ. Μοίρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο καθώς και για το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν:

α) με τη γραμματεία του συνεδρίου (τηλ. 210-3244932)
β) με την διοργανώτρια εταιρεία (Bionova, τηλ. 210-8004910 & 210-7799926).


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως


Σχετικά άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών: «Αφήστε μας να κάνουμε περισσότερα»
Το μήνυμα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως
IQVIA: Οριακές αυξήσεις πωλήσεων στα φαρμακεία
Την περίοδο 4-10 Σεπτεμβρίου
7.000 επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση για την Ημέρα Φαρμακοποιού
Διοργανώθηκε από τον Φ.Σ. Θεσσαλονίκης