Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


400 φαρμακοποιοί επικαιροποίησαν τις γνώσεις τους γύρω από τους εμβολιασμούς

10/10/2025 4:08:12 μμ
Σε διαδικτυακό σεμινάριο του ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με επιτυχία διεξήχθη το ετήσιο διαδικτυακό σεμινάριο του Κέντρου Εκπαίδευσης & Υπηρεσιών Υγείας Συνεταιρισμένων Φαρμακοποιών ΑΡΕΤΑΙΟΣ, της εκπαιδευτικής μονάδας της ΟΣΦΕ.

 

Το σεμινάριο, με θέμα: «Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων 2025 και ο ρόλος του φαρμακοποιού», μεταδόθηκε ζωντανά στις 29/09 και είχε στόχο να επικαιροποιήσουν οι φαρμακοποιοί τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την προαγωγή της πρωτογενούς πρόληψης (δηλαδή του εμβολιασμού των ενηλίκων) μέσω του φαρμακείου.

 

Στο σεμινάριο συμμετείχαν περίπου 400 φαρμακοποιοί, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τρέχον εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα ενηλίκων, ενώ αναφορά έγινε και σε θέματα εμβολιαστικής κόπωσης και διαχείρισης της διστακτικότητας του κοινού προς τα εμβόλια. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της Pfizer Ελλάς Α.Ε.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με στόχο να διπλασιαστούν οι πιστοποιημένοι φαρμακοποιοί που τους διεξάγουν






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης