Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


33% αύξηση των τιμών για πολλά ΜΗΣΥΦΑ

4/1/2019 11:21:40 πμ
Οι νέες τιμές ισχύουν από τις αρχές του χρόνου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι νέες τιμές ισχύουν από τις 2 Ιανουαρίου και αφορούν σε ευρείας κυκλοφορίας σκευάσματα, καθημερινής χρήσης. Πιο συγκεκριμένα οι αυξήσεις φθάνουν και στο 33%!


Ενδεικτικά, γνωστό αντισηπτικό, απολυμαντικό καταγράφει αύξηση κατά 33,49%.  'Αλλο σκεύασμα, σιρόπι για το πεπτικό σύστημα παρουσιάζει αύξηση κατά 10%. Μικρότερη αύξηση 3,07% καταγράφει σκεύασμα για τη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων. Ευρείας κυκλοφορίας επουλωτικό σκεύασμα καταγράφει αύξηση ύψους 5,13%.

 


Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες σκεύασμα για το μυοσκελετικό σύστημα και τους χρόνιους πόνους σε αρθρώσεις έλαβε αύξηση 3,61% ενώ αύξηση τιμής κατά 11,97% καταγράφει σκεύασμα για μύκητες νυχιών και ποδιών.


Ωστόσο, σημειώνεται ότι οι περισσότερες αυξήσεις δεν ξεπερνούν το ένα ευρώ στις τιμές των εν λόγω μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

 

ΠΗΓΗ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τις διαφημίσεις των φαρμάκων GLP-1
Στελέχη του ΕΟΦ συναντήθηκαν με τον Κύπριο υπουργό Υγείας






Σχετικά άρθρα

200% δασμούς στα γενόσημα ανακοίνωσε ο Τραμπ
Η πολιτική θα ξεκινήσει το 2028
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας & Κύπρου στον τομέα του φαρμάκου
Στελέχη του ΕΟΦ συναντήθηκαν με τον Κύπριο υπουργό Υγείας
ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν χιλιάδες παράνομα συμπληρώματα διατροφής
Στην υπόθεση εμπλέκονται φαρμακείο και εταιρεία στην Αττική
150.000 συνταγές ΦΥΚ κατΆ οίκον τον τελευταίο χρόνο
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία