Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

21 τόνοι LAVISEPT για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

15/4/2020 3:43:02 μμ
Δωρεά της Lavipharm για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Lavipharm, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πολιτείας και της κοινωνίας, και σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συμμετέχει στην παραγωγή και δωρεάν διάθεση αντισηπτικών διαλυμάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος υγείας.


«Κύριο μέλημά μας», σχολίασε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Lavipharm, Θανάσης Λαβίδας, «είναι η προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθήκοντος και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών. Σήμερα, η κοινωνία χρειάζεται την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας, με κάθε μέσο, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Επιβάλλεται να σταθούμε παραστάτες στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό υποστήριξης και τους φαρμακοποιούς, που όλοι τους αντιμετωπίζουν με σθένος πρωτοφανείς καταστάσεις. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει χρέος να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας».


Συνεισφέροντας έμπρακτα στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Lavipharm παρέλαβε 20 περίπου τόνους αιθυλικής αλκοόλης από το υπουργείο Υγείας και παράγει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία με αμείωτους ρυθμούς συνολικά 50.000 περίπου αντισηπτικά προϊόντα LAVISEPT των 500ml για διάθεση από την Πολιτεία στο σύστημα υγείας.


«Σε αυτή την εξαιρετική συγκυρία», τόνισε ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm, Παναγιώτης Γιαννουλέας, «η συνέχιση του έργου μας στην παραγωγή και στην εφοδιαστική αλυσίδα φαρμακευτικών και αντισηπτικών προϊόντων είναι πάνω από όλα καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη. Η οικογένεια της Lavipharm βρίσκεται στις επάλξεις αυτής της συλλογικής προσπάθειας και ανταποκρίνεται χάρη στη συντονισμένη και αξιέπαινη προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον FDA, έχουν γίνει πολλές αναφορές μετά το ξέσπασμα της πανδημίας
Επικεφαλής ο Α. Πλεύρης και η Α. Γκάγκα


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της