Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα 40 Καλύτερα Πανεπιστήμια Παγκοσμίως στην Ποιοτική Εκπαίδευση
Μοιράζεται την πρώτη θέση σε Κύπρο και Ελλάδα για τη συνολική κοινωνική και οικονομική συνεισφορά του, σύμφωνα με την κατάταξη THE Impact Rankings 2022
Νέο αντιδιαβητικό φάρμακο από την Eli Lilly
Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και το σωματικό βάρος
ΠΦΣ: Ψηφίστηκε ο τακτικός έλεγχος συνταγών και το clawback των ιατροτεχνολογικών
Στο νόμο 4931/2022 ορίζεται η έναρξη ισχύος των νέων μέτρων

21 τόνοι LAVISEPT για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

15/4/2020 3:43:02 μμ
Δωρεά της Lavipharm για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Lavipharm, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πολιτείας και της κοινωνίας, και σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συμμετέχει στην παραγωγή και δωρεάν διάθεση αντισηπτικών διαλυμάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος υγείας.


«Κύριο μέλημά μας», σχολίασε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Lavipharm, Θανάσης Λαβίδας, «είναι η προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθήκοντος και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών. Σήμερα, η κοινωνία χρειάζεται την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας, με κάθε μέσο, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Επιβάλλεται να σταθούμε παραστάτες στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό υποστήριξης και τους φαρμακοποιούς, που όλοι τους αντιμετωπίζουν με σθένος πρωτοφανείς καταστάσεις. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει χρέος να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας».


Συνεισφέροντας έμπρακτα στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η Lavipharm παρέλαβε 20 περίπου τόνους αιθυλικής αλκοόλης από το υπουργείο Υγείας και παράγει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία με αμείωτους ρυθμούς συνολικά 50.000 περίπου αντισηπτικά προϊόντα LAVISEPT των 500ml για διάθεση από την Πολιτεία στο σύστημα υγείας.


«Σε αυτή την εξαιρετική συγκυρία», τόνισε ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm, Παναγιώτης Γιαννουλέας, «η συνέχιση του έργου μας στην παραγωγή και στην εφοδιαστική αλυσίδα φαρμακευτικών και αντισηπτικών προϊόντων είναι πάνω από όλα καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη. Η οικογένεια της Lavipharm βρίσκεται στις επάλξεις αυτής της συλλογικής προσπάθειας και ανταποκρίνεται χάρη στη συντονισμένη και αξιέπαινη προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δωρεά στο Ιπποκράτειο Αθηνών και στο νοσοκομείο Λειβαδιάς
Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μέγιστη προτεραιότητά της είναι να κάνει καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων


Σχετικά άρθρα

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022
Bάσει της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του Οργανισμού Great Place to Work®
Νέο αντιδιαβητικό φάρμακο από την Eli Lilly
Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και το σωματικό βάρος
Roche: Δεσμεύεται να στηρίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αιμορροφιλίας έως το 2028
Συνεχίζει να της παρέχει την προφυλακτική της θεραπεία σε αναπτυσσόμενες χώρες
Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατέκτησε το «χρυσό»
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.