Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


1η ημερίδα του ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

15/9/2017 3:03:01 μμ
Με κεντρικό θέμα: «Αύριο, ένα νέο επάγγελμα»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, πιστός στο όραμα του να παρέχει στους φαρμακοποιούς υπηρεσίες και δράσεις για την υποστήριξη του φαρμακείου και τη μετεξέλιξη του φαρμακευτικού επαγγέλματος, διοργανώνει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος ημερίδα με κεντρικό μήνυμα «ΑΥΡΙΟ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ»


Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 09:30 και θα ολοκληρωθούν στις 18:00.

Οι εισηγητές θα μιλήσουν για τις σημαντικές αλλαγές που επιτελούνται στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς στο Δυτικό κόσμο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρόκειται να αναλάβει το φαρμακείο στη φροντίδα υγείας, την πρόληψη των παθήσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς.


Στα αξιοσημείωτα της ημερίδας είναι η ομιλία του διεθνώς αναγνωρισμένου Καθηγητή Μοριακής Φαρμακολογίας, Eoin O'Brien για το βασικό ρόλο των φαρμακοποιών στη διαχείριση ασθενών με υπέρταση τον 21ο αιώνα.


Στο κλείσιμο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση (Στρογγυλό Τραπέζι) με θέμα «Αύριο, Ένα Νέο Επάγγελμα» στην οποία Έλληνες φαρμακοποιοί θα παρουσιάσουν τη δική τους εμπειρία στην εφαρμογή συμβουλών υγείας και φαρμακευτικής φροντίδας και θα γίνει συζήτηση για τις προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα της υγείας και την αναγκαιότητα να μπει το επάγγελμα σε μια νέα γραμμή πλεύσης.


Η διοργάνωση της ημερίδας από τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν σχετικά με την αναβάθμιση του ρόλου του φαρμακοποιού, καθιστώντας τον την πρώτη επιλογή συνεργασίας λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε του υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής του για τη στήριξη του φαρμακείου.


Περισσότερες πληροφορίες: www.peifasyn.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας
Η πλήρης κάλυψη υπολείπεται του στόχου του Π.Ο.Υ. σύμφωνα με έρευνα του Vaccine






Σχετικά άρθρα

Η InterMed στο διεθνές οδοντιατρικό συνέδριο AEEDC Dubai 2026
Με πολυδιάστατη παρουσία επιβεβαίωσε τον ενεργό ρόλο της στον διεθνή επιστημονικό διάλογο
Boehringer Ingelheim & Rectify Pharmaceuticals υπέγραψαν στρατηγική συνεργασία
Για την ανάπτυξη πρωτοποριακών θεραπειών για τη Χρόνια Νεφρική Νόσο
Food Drive ΠΕΦ: 8 χρόνια προσφοράς
5,5 τόνοι αλληλεγγύης για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη