Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


14 Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

12/5/2023 1:27:45 πμ
Και η ITF Hellas γιορτάζει την έναρξη της μητρότητας με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η φαρμακευτική εταιρεία ITF Hellas γιορτάζει την έναρξη της μητρότητας με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen, τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένα για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μέλλουσας μητέρας και του εμβρύου κατά την κύηση, σύμφωνα και με τις τρέχουσες διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. 

Το Iofolen αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς εξασφαλίζει τη βέλτιστη ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και την καλή υγεία της μητέρας. Περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, ιώδιο, βιταμίνη D και φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, στην καλύτερη έκβαση της κύησης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της μητέρας. Η περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι άκρως σημαντική, καθώς αποτελούν σημαντικά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό και προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. 

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στο σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του ΚΝΣ και των οφθαλμών (κυρίως του αμφιβληστροειδούς) του εμβρύου και μετέπειτα του νεογνού. Η πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων κατά την εγκυμοσύνη μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού και γέννησης ελλιποβαρών νεογνών, μειώνουν την πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών και αναπνευστικών παθήσεων στη μετέπειτα ζωή του παιδιού, βοηθάει σημαντικά στη φυσιολογική νοητική ανάπτυξη και τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού. Η ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό κάθε γυναίκας στηρίζοντάς την καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις