Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

18/4/2022 2:20:10 πμ
METAPHARMA: «Μαζί διαμορφώνουμε το Μέλλον της Υγείας»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η πολυδιάστατη επίδραση της πανδημίας στο ανθρώπινο κεφάλαιο που υπηρετεί το χώρο της Υγείας, αλλά και οι νέες προοπτικές που διανοίγονται την περίοδο αυτή για τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της συζήτησης στο 13ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με τίτλο «METAPHARMA: Μαζί διαμορφώνουμε το Μέλλον της Υγείας». 

Η κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Απριλίου 2022 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης. Στόχος του Συνεδρίου είναι να καθοδηγήσει τους επαγγελματίες του φαρμακευτικού κλάδου, τους ασθενείς και τους εκπροσώπους των Αρχών Υγείας στην επόμενη μετά την πανδημία εποχή, σκιαγραφώντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προκύπτουν και προτείνοντας νέες προοπτικές συνεργασίας. 

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Ε.Ε.Φα.Μ. με ομιλητές την Ντανιέλα Μάλο, πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., τους προέδρους του Συνεδρίου, Γιώργο Τουσίμη, γενικό διευθυντή Amgen Ελλάδος & Κύπρου, αντιπροέδρου PIF και Δημήτρη Μωραΐτη, γενικό διευθυντή ΒΙΑΝ Α.Ε., του Ομίλου Γιαννακόπουλου, πρόεδρο ΕΦΕΧ, καθώς και τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Κωνσταντίνο Ψυχούλη, corporate communications manager, Aenorasis.

Όπως ανέφερε η Ν. Μάλο: «Με άκρως επίκαιρη ατζέντα και κορυφαίους εισηγητές, το φετινό Συνέδριο θα απαντήσει σε καίρια ζητήματα αναφορικά με το ρόλο που καλούμαστε να αναλάβουμε στη ΜΕΤΑ-την πανδημία εποχή, ώστε όλοι μαζί να "ΜΕΤΑ-εξελίξουμε" το πλαίσιο λειτουργίας των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, προς όφελος των στελεχών, των ασθενών και του Συστήματος Υγείας».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις