Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

11ο Συνέδριο για την Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη

5/2/2023 10:34:15 μμ
Στις 7 Απριλίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy από την BOUSSIAS
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 11η συνεχή χρονιά έρχεται το συνέδριο «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη», το πληρέστερο πανόραμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα. Στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση, κάθε χρόνο συγκεντρώνονται περισσότερα από 200 στελέχη και παρουσιάζονται οι πιο επιδραστικές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Το συνέδριο διοργανώνει η BOUSSIAS και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Με θέμα «Businesses with a Conscience, Showcasing the new CSR», το φετινό συνέδριο θα εστιάσει στο πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να ωφελούν την κοινωνία και το περιβάλλον, όντας κερδοφόρες και έχοντας ευθυγραμμίσει το CSR με το core business.

Στη σκηνή του θα παρουσιαστούν περισσότερες από 30 Πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας με αξιολογημένα αποτελέσματα και θετικό αντίκτυπο σε πεδία όπως: • Μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος • Βελτίωση των εργασιακών πολιτικών • Συμμετοχή στο δίκαιο εμπόριο • Πολιτικές διαφορετικότητα, ισότητας και συμπερίληψης • Φιλανθρωπική προσφορά • Εθελοντισμός και κοινωνική προσφορά • Εταιρικές πολιτικές που ωφελούν το περιβάλλον • Κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαίσθητες επενδύσεις.

Call for speakers: Η διοργάνωση απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε εταιρείες που επιθυμούν να μοιραστούν την καλή πρακτική τους. Για να κλείσετε θέση, επικοινωνήστε με τον Βασίλη Καφίρη στο τηλέφωνο 210 6617 777 (εσωτ.132).

Early bird: Ισχύει έκπτωση 15% για εγγραφές παρακολούθησης του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

H Global Sustain είναι χορηγός επικοινωνίας και επιστημονικός σύμβουλος του συνεδρίου.
Κλείστε θέση στο www.csrconference.gr. Παρακολουθήστε το συνέδριο στα social media μέσω του #csr23gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ιογενούς Ηπατίτιδας
Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals