Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Πρωθυπουργός στις εγκαταστάσεις της DEMO στην Τρίπολη

8/12/2022 3:01:17 πμ
«Θωρακίζουμε από την Τρίπολη όλη την Ε.Ε.», δήλωσε ο Δ. Δέμος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Demo στην Τρίπολη, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Δέμο.

«Η φαρμακοβιομηχανία DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356 εκ. ευρώ, δημιουργώντας 600 νέες θέσεις εργασίας στην Τρίπολη. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι τα κίνητρα που δώσαμε στις φαρμακευτικές εταιρείες, ώστε να επενδύσουν στη χώρα μας, αποδίδουν», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της επίσκεψης.

«Θωρακίζουμε από την Τρίπολη όλη την Ε.Ε. Είναι ένα έργο της Ευρώπης και ξεκινάει από εδώ, και είμαστε πολύ περήφανοι» δήλωσε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος, DEMO ΑΒΕΕ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υπηρεσία μετουσιώνεται σε δικαίωμα του πολίτη






Σχετικά άρθρα

URSAPHARM: Ξεκινά τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα
Εστιάζοντας στη ξηροφθαλμία
Bayer: Ο Τομέας Φαρμάκων πέτυχε ρεκόρ αποτελεσμάτων το 2025
Με πέντε νέες εγκρίσεις και έξι θετικές εκβάσεις μελετών φάσης III
Uni-Pharma: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Tonosan Men’s LBD Boost
Πατενταρισμένη σύνθεση για την υποστήριξη της ανδρικής ευεξίας