Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Παθήσεις & Θεραπεία

τελευταία νέα

Έρευνα σε βάθος για τα κλεμμένα αντικαρκινικά φάρμακα
Υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός του Βανδεμβούργου
Δημιουργείται και στην Ελλάδα Εθνικό Ινστιτούτο Νεοπλασιών
Μία επί σειρά ετών προσδοκία ασθενών και γιατρών
Ποιος πληρώνει τη νοσηλεία σας αν αρρωστήσετε σε χώρα της ΕΕ;
Και γιατί είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθενείας


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Μήπως η μνήμη σας δουλεύει με καθυστέρηση;


 

«Η μνήμη σας δουλεύει με καθυστέρηση;»: Με αυτό το ερώτημα ξεκινά το νέο τηλεοπτικό σποτ της ELPEN, πρώτης αμιγώς ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας, παρακινώντας το κοινό να αναζητήσει την πιο σύγχρονη λύση για έναν υγιή εγκέφαλο και την καλύτερη νοητική εγρήγορση και διανοητική απόδοση!


Με αφορμή την αποκλειστική διάθεση από την ELPEN του εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής NeuroAge και με κεντρικό μήνυμα «NeuroAge… Κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση!», η ELPEN δημιούργησε ένα λιτό και περιεκτικό τηλεοπτικό σποτ, με στόχο να αναδείξει το κύριο πλεονέκτημα του NeuroAge, δηλαδή την ενίσχυση όλων των πτυχών της λειτουργίας του εγκεφάλου, όπως της συγκέντρωσης, της μνήμης, της μάθησης και της λογικής. Το NeuroAge ικανοποιεί μια πραγματική ανάγκη των υγιών ανθρώπων ηλικίας 40+ που παρουσιάζουν νοητική κούραση, βοηθώντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και της καθημερινής τους δραστηριότητας.


Το νέο συμπλήρωμα διατροφής NeuroAge συμβάλλει στη σωστή λειτουργία και στην υποστήριξη του ώριμου εγκεφάλου χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό των εγκεκριμένων συστατικών από την European Food Safety Authority (EFSA), όπως ο σίδηρος και το παντοθενικό οξύ. Επιπρόσθετα, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των τριών βασικών συστατικών του NeuroAge, η ουριδίνη, η κυτιδίνη και η (L)-γλουταμίνη έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε 31 επιστημονικές μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 2.200 εθελοντές και σε 6 διπλά τυφλές κλινικές μελέτες, ελεγχόμενες ως προς placebo, που συμμετείχαν πάνω από 500 εθελοντές. Το NeuroAge έχει ήδη καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.


Περισσότερες πληροφορίες: 210 6039326-9 ή στο www.elpen.gr


 

ΠροηγούμενοΕπόμενο