Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Zwitter: 25 χρόνια ενεργής παρουσίας και προσφοράς στον φαρμακευτικό χώρο

5/6/2025 4:38:40 μμ
Η εταιρεία συμμετείχε στο 58ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 58ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο στο Aldemar Resort στον Πύργο Ηλείας, συγκεντρώνοντας περίπου 900 επαγγελματίες του χώρου.


Το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα περιλάμβανε διαλέξεις, ειδικές θεματικές ενότητες και διαγωνισμούς, προσφέροντας γνώση και έμπνευση στους συμμετέχοντες. Ξεχώρισε η hands-on δράση:«Τρόποι εξέτασης & Χειρουργικές τεχνικές στραβισμού», που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Zwitter Pharmaceuticals, η οποία φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ενεργής παρουσίας και προσφοράς στον φαρμακευτικό χώρο. Η Zwitter επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στην εκπαίδευση της νέας γενιάς οφθαλμιάτρων, στηρίζοντας ουσιαστικά την πρακτική κατάρτιση και την επιστημονική εξέλιξη.


Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν και στιγμές όπως το 10ο επετειακό 3kRUN «Γρηγόρης Γεωργαρίου» και το φαντασμαγορικό drone show. Το συνέδριο έκλεισε με αίσθημα ενότητας, καινοτομίας και αφοσίωσης στην πρόοδο, ενώ το επόμενο ραντεβού της κοινότητας δίνεται με ανανεωμένο ενθουσιασμό.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αξιοσημείωτη συμμετοχή και ενδιαφέροντα συμπεράσματα
Όσα συζητήθηκαν στο 9o Συνέδριο «Το φαρμακείο του αύριο»






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δράση στήριξης με προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
Στο πλευρό της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου
Viatris: Τέσσερα νέα φάρμακα αξιολογούνται παγκοσμίως
Αναδεικνύουν τη σημαντική πρόοδο στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης που σημείωσε η εταιρεία το 2025
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Νέα διάκριση στα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας
Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Λιάπης
Η UNI-PHARMA αναδείχθηκε True Leader
Βρίσκεται ανάμεσα στις 105 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ICAP CRIF