Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Υψηλές τιμητικές διακρίσεις για τη PHARMASEPT

5/10/2022 10:39:43 μμ
Στα βραβεία «Best in Pharmacy Awards 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη, Founding Managing Partner της 2yolk / Γεωργία Κουνάδη, Trade Manager της Pharmasept / Αντώνης Παπαδομήτσος, Sales Director της Pharmasept / Βασιλική Μουρκάκου, Business Unit Director της Pharmasept / Μιχάλης Μουρκάκος, Founder & CEO Pharmasept / Βασιλική Δημάκου, Digital & E-Commerce Manager, Pharmasept / Γιώργος Καραγιάννης, Founding Creative Partner, 2yolk. 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων PHARMASEPT απέσπασε 3 σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία «Best in Pharmacy Awards 2022» που διοργανώθηκαν από τον όμιλο κλαδικών εκδόσεων BOUSSIAS:
  • Gold «Καλύτερο packaging της σειράς αντηλιακών Heliodor»
  • Silver «Καλύτερο προϊόν στη Φροντίδα του Μωρού, το Baby Mild Bath»
  • Silver «Καλύτερο packaging της παιδικής σειράς προϊόντων Kids»
Η PHARMASEPT ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από 27 χρόνια φροντίζοντας τον καταναλωτή καθημερινά σε κάθε του βήμα και προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Όλες οι σειρές της PHARMASEPT είναι δερματολογικά ελεγμένες με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια. Όλα τα προϊόντα έχουν ως κοινό στόχο τη μακροχρόνια υγιή επιδερμίδα.

Και οι τρεις διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εταιρεία, ωστόσο η βράβευση της σειράς αντηλιακών κρεμών Heliodor είναι αξιοσημείωτη, καθώς κυκλοφόρησε φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά. Η σειρά Heliodor ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη τεχνολογία της, αποτελώντας το πρώτο αντηλιακό στην ελληνική αγορά που χρησιμοποιεί ένα και μόνο φυσικό φίλτρο. Το βραβευμένο packaging της Heliodor σέβεται ουσιαστικά το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς πέρα από βιοδιασπώμενη σύνθεση διαθέτει και eco-friendly συσκευασία από ζαχαροκάλαμο για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Τα προϊόντα της PHARMASEPT διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος