Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ξύπνημα νεότητας

20/9/2018 2:13:50 μμ
Αντιμετωπίστε τα σημάδια γήρανσης με την ανανεωμένη σειρά Wine Elixir της APIVITA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην πλούσια ηφαιστειογενή γη της Σαντορίνης, σε έναν από τους πιο παλιούς αμπελώνες στον κόσμο, άνυδρα, αυτόρριζα αμπέλια καλλιεργούνται σε μορφή «κουλούρας» για να προστατευτούν από τους ανέμους.

Για να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες, όπως οι ισχυροί άνεμοι από τη θάλασσα, η ξηρασία, η έντονη ηλιοφάνεια αλλά και το αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος, τα αμπέλια της Σαντορίνης έχουν αναπτύξει ισχυρές αντιστάσεις, παράγοντας σε μεγάλη συγκέντρωση πολύ ισχυρά προστατευτικά μόρια, τις πολυφαινόλες.


Στα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα από τρεις αρχαίες γηγενείς ποικιλίες αμπελιών, το Αθήρι, το Αηδάνι και το Ασύρτικο, από τις οποίες δημιουργείται ο φημισμένος οίνος Vinsanto, η APIVITA ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας, αναπτύσσοντας ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα. Βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής, απέδειξε ότι ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας.

Αποτελεσματικότητα βασισμένη στην πιο σύγχρονη επιστήμη μελέτης του δέρματος, την Επιγενετική

 

Στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, αναπτύσσονται και εφαρμόζονται υπερσύγχρονες μέθοδοι για τη μελέτη του DNA του δέρματος. Η πιο πρόσφατη καινοτόμος ερεύνα βασίζεται στην επιστήμη της Επιγενετικής, την πιο σύγχρονη επιστήμη στη μελέτη των γονιδίων του δέρματος.


 

Η επαναστατική αυτή επιστήμη αποδεικνύει πως η γήρανση δεν είναι απλά μια προγραμματισμένη διαδικασία που καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά καθορίζεται και από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το περιβάλλον, τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε και γενικότερα τις επιλογές που κάνουμε.

 

Πιο συγκεκριμένα, η χρήση διαφόρων δραστικών συστατικών στα καλλυντικά που μπορεί να διεγείρει επιγενετικούς μηχανισμούς, μπορεί να παρομοιαστεί με τη λειτουργία των «διακοπτών». Όπως για παράδειγμα ένας διακόπτης ρυθμίζει το άνοιγμα και το σβήσιμο στο φως, έτσι και η διέγερση των μηχανισμών αυτών ρυθμίζει την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση των λειτουργιών που συνδέονται με τη γήρανση.


 

Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, με μια in house καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής, απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουΐνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας, ξυπνώντας έτσι την εσωτερική δύναμη νεότητας της επιδερμίδας.

WINE ELIXIR με πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης: Μια πανίσχυρη αντιγηραντική σειρά

 

Σε κλινική μελέτη που έχει διεξαχθεί σε γυναίκες 35-50 ετών που χρησιμοποίησαν την κρέμα ημέρας για 28 ημέρες, το 93% των γυναικών είδε ορατή βελτίωση σε ρυτίδες, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting.


 

Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν έως και 100% φυσικά συστατικά χωρίς σιλικόνη και parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένα με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το οποίο ενισχύει τη φόρμουλα για απόλυτη προστασία ενάντια στις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις που επιταχύνουν τη γήρανση. Επίσης, περιέχει τέσσερα 100% βιολογικά αιθέρια έλαια (νέρολι, φασκόμηλο, πατσουλί & τριαντάφυλλο) που τονώνουν την επιδερμίδα και τη διάθεση.


Η νέα σειρά WINE ELIXIR περιλαμβάνει, ορό εντατικής φροντίδας, κρέμες ημέρας με ελαφριά μεταξένια ή πλούσια βελούδινη υφή, κρέμα νύχτας, κρέμα για τα μάτια και τα χείλη χωρίς άρωμα και λάδι προσώπου.

 

 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η δερματολογική δύναμη του HYALU B5, τώρα και για τα μάτια






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem