Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ξεκινούν οι κινητοποιήσεις, αν δεν βρεθεί άμεση λύση με τις πληρωμές

13/5/2013 6:53:20 μμ
Δελτίο Τύπου από τον Π.Φ.Σ. για την εξόφληση Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου από τον ΕΟΠΥΥ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo




Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σήμερα Δευτέρα 13/5/2013 προειδοποιεί ότι αν δεν δοθεί άμεση λύση από τον ΕΟΠΥΥ για τις πληρωμές Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών.


"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια εβδομάδα διορία έδωσαν χθες οι φαρμακοποιοί στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ για την αποπληρωμή των οφειλομένων του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.


Οι φαρμακοποιοί χαρακτήρισαν για μια ακόμη φορά παράνομη και εξωσυμβατική την καθυστέρηση των πληρωμών τους και ζητούν την άμεση εξόφληση του Ιανουαρίου και μέχρι τα τέλη Μαΐου τα οφειλόμενα του Φεβρουαρίου.

Οι όποιες κινητοποιήσεις γίνουν, τόνιζαν, δεν θα είναι ευθύνη των φαρμακοποιών αλλά το αποτέλεσμα της απαράδεκτης αδιαλλαξίας του προέδρου του ΕΟΠΥΥ.


Ο ΠΦΣ καλεί τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει άμεση λύση. Σε αντίθετη περίπτωση το ΔΣ του ΠΦΣ συνεδριάζει εκ νέου την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, προκειμένου να ορίσει ημερομηνία κινητοποιήσεων.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ"

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ χαιρετίζει τη στροφή του Οργανισμού προς την παροχή υπηρεσιών






Σχετικά άρθρα

Φαρμακείο στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον Eli Lilly & Novo Nordisk
Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
PEIFASYN Academy: Το πρώτο live webinar της χρονιάς για τη βιταμίνη D
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων