Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης για τα Best in Pharmacy Awards 2019

4/6/2019 3:43:38 μμ
Η κριτική επιτροπή επί το έργον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η κριτική επιτροπή έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης για όσες εταιρείες δήλωσαν συμμετοχή στα Best in Pharmacy Awards 2019, τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις των προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο.


Στα φετινά Best in Pharmacy Awards, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η Σοφία-Μαρία Χατζηαντωνίου, επίκουρη καθηγήτρια PhD στο Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η οποία δήλωσε:

«Τα Best in Pharmacy Awards δίνουν τη δυνατότητα αφενός να αναδείξουν τους πολλούς διαφορετικούς τομείς που καλύπτουν οι Φαρμακευτικές Επιστήμες, αφετέρου δε να επιβραβευθούν οι προσπάθειες των επιστημόνων που υπηρετούν το πεδίο αυτό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος του φαρμακοποιού όχι μόνο μέσα στο φαρμακείο αλλά και στο ευρύτερο πεδίο των Επιστημών Υγείας. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των εμπλεκομένων είναι καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υγείας που φθάνουν στην αγορά, καθιστώντας έτσι τη φαρμακευτική κόμβο καινοτομίας. Στον ελληνικό χώρο, παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, η εφαρμογή της καινοτομίας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών υγείας είναι αισιόδοξα υψηλή, γεγονός που δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να προσβλέπουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».


Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων, φαρμακοποιοί, εμπειρογνώμονες και στελέχη της αγοράς από το χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, της συσκευασίας, ειδικοί της κοινωνικής υπευθυνότητας και του περιβάλλοντος. Δείτε εδώ περισσότερα.


«Το 2018, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των διοργανωτών, είχα την τιμή να συμμετέχω ως μέλος στην κριτική επιτροπή των βραβείων Best in Pharmacy Awards. Τότε, είχα εντυπωσιαστεί βαθύτατα, τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο και από την προσήλωση των εταιρειών που συμμετείχαν στις βέλτιστες πρακτικές του μάρκετινγκ και τις καινοτόμες δράσεις τους, με σκοπό την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος», σχολιάζει ο Νίκος Καζάζης, μέλος της κριτικής επιτροπής και σύμβουλος μάρκετινγκ, συγγραφέας του βιβλίου «Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ» και συνεχίζει: «Φέτος, ως μέλος και πάλι της κριτικής επιτροπής, ανυπομονώ να δω τις νέες συμμετοχές που είμαι βέβαιος ότι θα είναι περισσότερες και καλύτερες, αφού ο επιχειρηματικός κόσμος του φαρμάκου "αγκάλιασε" και ανέδειξε το θεσμό των Best in Pharmacy Awards σε κορυφαίο γεγονός του κλάδου από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού Καλή Επιτυχία!!!»


Το ίδιο εύχεται στους διοργανωτές και ο Αντώνης Αυγερινός, πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το παρακάτω μήνυμα: «H διοργάνωση των Best in Pharmacy Awards 2019, είναι μια αξιέπαινη διαχρονική προσπάθεια να επικοινωνήσει στο ευρύ κοινό, καθώς επίσης και στο χώρο του φαρμάκου, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του φαρμακείου με τις πολυποίκιλες ευεργετικές - θεραπευτικές τους ιδιότητες. Επίσης, να αναδείξει τις επιχειρήσεις που παράγουν τα προϊόντα αυτά και επενδύουν πολλά χρηματικά ποσά σε έρευνα και ανάπτυξη. Παράλληλα, βραβεύονται τα στελέχη των επιχειρήσεων που διακρίνονται για τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους, τις πρακτικές και δράσεις τους τόσο για την παραγωγή όσο και για την προώθηση των προϊόντων.

Ακόμη, προάγεται η υγεία στην εποχή του ευφυούς επιχειρείν και βραβεύονται τα καταξιωμένα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, αναδεικνύοντας τους κύριους πυλώνες ενδιαφέροντος του κλάδου. Παράλληλα παρουσιάζεται η βέλτιστη αξιοποίηση πόρων και η δυναμική μεταξύ αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των σύγχρονων φαρμακευτικών εταιρειών. Εύχομαι ολόψυχα την καλύτερη δυνατή επιτυχία στην φετινή διοργάνωση των βραβείων».


«Φανταστείτε ένα χώρο, όπου οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά, μπορούν να μιλήσουν και να δείξουν τον κόπο τους, το πάθος τους, την ποιότητα των προϊόντων τους, την καινοτόμα σκέψη και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων τους. Ένα μέρος στο οποίο όλες αυτές οι εταιρείες βρίσκουν αποδοχή, αναγνώριση και επιβράβευση, καθώς και το κίνητρο να συνεχίσουν να προσφέρουν στους καταναλωτές, έτσι ώστε να γίνονται από καλές καλύτερες και κάποιες από αυτές να φτάσουν τελικά σε επίπεδα πραγματικής αριστείας. Σε αυτό το μέρος, καταξιωμένοι επιστήμονες, ειδικοί και επαγγελματίες, αναλαμβάνουν το δύσκολο ρόλο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν ανάλογα όλη αυτή την πορεία και την προσπάθεια των εταιρειών. Αυτός ο χώρος είναι το Βest in Pharmacy Awards», γράφει ο Νικόλαος Τράντος, Ψυχολόγος Μ.Sc - Σύμβουλος Φαρμακείων, big brain project.


«Τα Βest in Pharmacy Awards διατρέχουν πλέον τη 2η χρονιά τους και αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης πρακτικών, οι οποίες ως απώτερο σκοπό έχουν τη δέσμευση στην ποιότητα τόσο των φαρμακευτικών σκευασμάτων όσο και των αντίστοιχων παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι η απόλυτη ευκαιρία ανάδειξης των άριστων επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική φαρμακευτική αγορά αλλά και του υπέρτατου ρόλου του φαρμακοποιού, προς όφελος της υγείας των καταναλωτών αλλά και της ορθής λειτουργίας των φαρμακείων. Παράλληλα, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τις φαρμακευτικές εταιρείες να συνεχίσουν με ομαδικότητα, πάθος, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και ηθική να αναζητούν συνεχώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας». Αυτό είναι το μήνυμα του Δρ. Ιωάννη Δ. Μπονοβόλια B.Sc.Pharm., M.Sc.Pharm., M.B.A., Ph.D., Φαρμακοποιού-Ερευνητή.


«Ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πετυχαίνουν, είναι ότι ανταλλάσσουν αυτό που περισσότερο θέλουν, με αυτό που θέλουν εκείνη τη στιγμή», Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι η φράση του μεγάλου στρατηλάτη δεν αφορά κανέναν από όσους συμμετέχουν στα Best in Pharmacy Awards άσχετα με τα όποια αποτελέσματα. Το να τολμάς να εκθέτεις το έργο σου σε διαδικασία κρίσης είναι από μόνο του το καλύτερο Best in Pharmacy Award», γράφει για τα Best in Pharmacy Awards ο φαρμακοποιός και μέλος της Επιτροπής Ανδρέας Καλλιβωκάς.


Για τις δηλώσεις του Θ. Γιαρμενίτη, προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών πατήστε εδώ.


Τα Best in Pharmacy Awards 2019 διοργανώνονται από το περιοδικό «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» της Boussias Communications και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου 2019 (ημέρα Δευτέρα), στο Annais Club στη Βαρυμπόμπη.


Για περισσότερες πληροφορίες και για στιγμιότυπα από την περσινή εκδήλωση δείτε εδώ.


Υποστηρικτές



Χορηγός Goodie bag


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος