Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις φαρμακείων στο πρόγραμμα «Ψηφιακά εργαλεία μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

18/12/2024 3:05:53 μμ
Διευκρινίσεις από τον Φ.Σ. Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει τα μέλη του ότι έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», μέσω του οποίου χρηματοδοτείται η αγορά προγραμμάτων αλλά και εξοπλισμού όπως φορητά tablets, laptops, notebooks, servers, εκτυπωτές, ποντίκι, πληκτρολόγιο, οθόνη, ηχεία κ.ά. 


Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εδώ με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 03/01/2025 και ώρα 17:00. 


Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης απαιτούνται οικονομικά στοιχεία, οπότε μπορεί να χρειαστεί η συμβουλή του λογιστή, ότι η δέσμευση των επιταγών από προμηθευτές θα γίνεται από 20/01/2025 έως 14/02/2025 και ότι η εξαργύρωση των επιταγών θα γίνεται έως τις 28/02/2025.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://digitalsme.gov.gr/.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα