Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ξανθός προς Π.Φ.Σ.: Έχετε δίκιο αλλά ο Τσίπρας έχει υπογράψει τα πάντα

22/10/2015 1:54:09 μμ
Σοκαριστική παραδοχή από τον υπουργό Υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σοκαριστικά ήταν τα όσα άκουσαν οι εκπρόσωποι του Π.Φ.Σ. από το στόμα του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στη χθεσινή, έκτακτη συνάντησή τους, μετά από τις αιφνιδιαστικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας κ. Σταθάκη για το ιδιοκτησιακό.

 

«Έχετε δίκιο, αλλά τα χέρια μου είναι δεμένα, ο Τσίπρας έχει υπογράψει τα πάντα», είπε επί λέξει ο κ. Ξανθός σύμφωνα με τον κ. Λουράντο που τον κόντραρε έντονα, εξοργισμένος με την επιβολή μέτρων που «δεν ισχύουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη» και την απόρριψη του γερμανικού μοντέλου που έχει ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά του.


Στα λόγια του κ. Λουράντου ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι κέρδισε, αλλά έχασε τα πάντα» ο κ. Ξανθός φαίνεται πως συμφώνησε λέγοντας ότι: «δεν μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε».


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ