Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


WinMedica - Accord Healthcare: Επεκτείνουν τη συνεργασία τους για 5 χρόνια

29/5/2020 12:51:21 μμ
Ενίσχυση χαρτοφυλακίου με νέα προϊόντα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η WinMedica ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Accord Healthcare για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενώ συμφώνησαν στη διεύρυνση της συνεργασίας με νέα προϊόντα τα οποία θα αντιπροσωπεύει η WinMedica στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την παρουσία και το χαρτοφυλάκιο της.

Είναι σημαντικό ότι η WinMedica -στο πλαίσιο της συμφωνίας- θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων, επενδύοντας κεφάλαια και τεχνογνωσία, και αναδεικνύεται έτσι σε στρατηγικό εταίρο της Accord Healthcare, μιας εταιρείας με παγκόσμια εμβέλεια, σε μια περίοδο που οι προκλήσεις στο χώρο της νοσοκομειακής περίθαλψης αυξάνονται.

Η συμφωνία περιλαμβάνει πρωτότυπα, γενόσημα και βιοτεχνολογικά προϊόντα, τα οποία απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες για φαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε επάρκεια ποσοτήτων και με δυνατότητα να συμβάλλουν στην απαραίτητη εξοικονόμηση πόρων για το Σύστημα Υγείας.

Φυσικά, όλα τα προϊόντα του χαρτοφυλακίου, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφαλείας για τον ασθενή και τον επιστήμονα υγείας που τα χορηγεί. Η συμφωνία θα διευρύνει το πεδίο δραστηριοποίησης της WinMedica και στην Εντατική Θεραπεία, αλλά και σε Χρόνιες παθήσεις με προϊόντα αιχμής.

Ο Μάριος Κοσμίδης, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WinMedica, ανέφερε ότι: «από την πλευρά μας επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε στρατηγικές συμφωνίες, παρέχοντας άμεσες και προσιτές θεραπευτικές επιλογές».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία
Η διάκριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση 45 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας






Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για την Boussias Media & την f-anazitisi
Με τον Ιωάννη Σταθούρο στη θέση του Συμβούλου σε θέματα Business and Market Development
TÜV NORD Ελλάδας και DEMO συνυπογράφουν την ίδρυση της πρώτης Βιο-Ακαδημίας στην Ελλάδα
Πρόκειται για εκπαιδευτικό θεσμό για τον τομέα της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας
Η Haleon Ελλάς έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®
Το 96% των εργαζομένων εξέφρασε ότι η διοίκηση εμπιστεύεται τους ανθρώπους της
VresMoo: Η νέα πλατφόρμα Click & Collect που φέρνει τον πελάτη στο φαρμακείο
Όχι άλλοι αλγόριθμοι που απομακρύνουν τον πελάτη από τον φαρμακοποιό