Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Win Medica: Διάκριση για το Cetilar®, ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη γρήγορη αντιμετώπιση του πόνου

11/6/2023 9:42:32 μμ
Η εταιρεία απέσπασε το Silver βραβείο στην ενότητα Anti-inflammatory Creams/Analgetic Creams στα Fitness Awards 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Win Medica διακρίθηκε, λαμβάνοντας Silver βραβείο, στην ενότητα «Anti-inflammatory Creams / Analgetic Creams» στη φετινή διοργάνωση των Fitness Awards.

Η εταιρεία βραβεύθηκε για το Cetilar®, μια κρέμα με καινοτόμα σύνθεση φυτικής προέλευσης με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, με την εφαρμογή της οποίας στην πάσχουσα περιοχή εξασφαλίζεται η υψηλή και γρήγορη απορρόφηση και αποκαθίσταται η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων που λειτουργούν ευεργετικά στους ιστούς. Το Cetilar® προσφέρει τριπλό όφελος, ανακουφίζοντας γρήγορα από τον πόνο και τη φλεγμονή, λιπαίνοντας τους ιστούς και επαναφέροντας την ελαστικότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κινητικότητα. Έχει κλινικά δεδομένα για 12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης και συνιστάται για διάφορες καταστάσεις, όπως οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, μυϊκούς πόνους και αθλητικούς τραυματισμούς. 

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με φυσικοθεραπεία για την αντιμετώπιση του πόνου σε αρθρώσεις, μυς ή τένοντες που επηρεάζουν τις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες. Το Cetilar® φέρει πιστοποίηση Play sureDoping free από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό No Doping life, o οποίος καλλιεργεί τη διάδοση μιας υγιούς αθλητικής κουλτούρας. Το προϊόν αναπτύχθηκε από την ιταλική εταιρεία PharmaNutra, με την οποία η Win Medica συνεργάζεται από το 2014.

Το βραβείο παρέλαβαν για την Win Medica ο Αντώνης Κυριακόπουλος, Διευθυντής Primary Care και η Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager, οι οποίοι κατά την απονομή των βραβείων δήλωσαν: «Η τιμητική αυτή διάκριση της Win Medica στην κατηγορία Αντιφλεγμονώδεις / Αναλγητικές κρέμες μας γεμίζει περηφάνεια και ικανοποίηση, καθώς αποτελεί αναγνώριση των αδιάκοπων προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το Cetilar® αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για όλους όσους αθλούνται, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους συνεχίζοντας απερίσπαστοι τις αθλητικές τους δραστηριότητες».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα Healthcare Business Awards 2023
Αναδείχθηκε ως Growth Pioneer ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις της χώρας


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους