Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Win Medica: Διάκριση για το Cetilar®, ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν για τη γρήγορη αντιμετώπιση του πόνου

11/6/2023 9:42:32 μμ
Η εταιρεία απέσπασε το Silver βραβείο στην ενότητα Anti-inflammatory Creams/Analgetic Creams στα Fitness Awards 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Win Medica διακρίθηκε, λαμβάνοντας Silver βραβείο, στην ενότητα «Anti-inflammatory Creams / Analgetic Creams» στη φετινή διοργάνωση των Fitness Awards.

Η εταιρεία βραβεύθηκε για το Cetilar®, μια κρέμα με καινοτόμα σύνθεση φυτικής προέλευσης με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, με την εφαρμογή της οποίας στην πάσχουσα περιοχή εξασφαλίζεται η υψηλή και γρήγορη απορρόφηση και αποκαθίσταται η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων που λειτουργούν ευεργετικά στους ιστούς. Το Cetilar® προσφέρει τριπλό όφελος, ανακουφίζοντας γρήγορα από τον πόνο και τη φλεγμονή, λιπαίνοντας τους ιστούς και επαναφέροντας την ελαστικότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κινητικότητα. Έχει κλινικά δεδομένα για 12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης και συνιστάται για διάφορες καταστάσεις, όπως οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, μυϊκούς πόνους και αθλητικούς τραυματισμούς. 

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με φυσικοθεραπεία για την αντιμετώπιση του πόνου σε αρθρώσεις, μυς ή τένοντες που επηρεάζουν τις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες. Το Cetilar® φέρει πιστοποίηση Play sureDoping free από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό No Doping life, o οποίος καλλιεργεί τη διάδοση μιας υγιούς αθλητικής κουλτούρας. Το προϊόν αναπτύχθηκε από την ιταλική εταιρεία PharmaNutra, με την οποία η Win Medica συνεργάζεται από το 2014.

Το βραβείο παρέλαβαν για την Win Medica ο Αντώνης Κυριακόπουλος, Διευθυντής Primary Care και η Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager, οι οποίοι κατά την απονομή των βραβείων δήλωσαν: «Η τιμητική αυτή διάκριση της Win Medica στην κατηγορία Αντιφλεγμονώδεις / Αναλγητικές κρέμες μας γεμίζει περηφάνεια και ικανοποίηση, καθώς αποτελεί αναγνώριση των αδιάκοπων προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το Cetilar® αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για όλους όσους αθλούνται, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους συνεχίζοντας απερίσπαστοι τις αθλητικές τους δραστηριότητες».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη