Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Lloyds Pharmacy: Παράδοση OTC προϊόντων κατΆ οίκον λόγω κορονοϊού
Σε συνεργασία με εταιρεία delivery
Τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για τον SARS-COV-2
Σε άρθρο του περιοδικού «Nature»
Θα δοθούν όλες οι ομιλίες των υποψήφιων φαρμακοποιών από τη Γ.Σ. του ΠΦΣ
Έως την Παρασκευή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του f.daily


VITAL PLUS Q10

1/6/2007
O καλύτερος σύµµαχος την περίοδο των εξετάσεων.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό ΜέγεθοςVITAL plus Q10


 
Ένα πλήρες, σύγχρονο   και ισορροπηµένο συµπλήρωµα διατροφής με:


•12 βιταµίνες

•11 µέταλλα και ιχνοστοιχεία

•2 εκχυλίσµατα ginseng (Κορεατικό και Σιβηριανό)

•Συνένζυµο Q10

VITAL PLUS Q10

O καλύτερος σύµµαχος την περίοδο των εξετάσεων

Περίοδος εξετάσεων: εντατικό διάβασµα, άγχος, κούραση, ατονία. Οι φοιτητές, καθώς και τα νεαρά άτοµα που προετοιµάζονται να δώσουν εξετάσεις, έχουν ανάγκη σωµατικής και κυρίως νοητικής τόνωσης.

Πολλές φορές, επίσης, οι φοιτητές που σπουδάζουν µακριά από το σπίτι τους δεν τρέφονται σωστά και ισορροπηµένα, µε αποτέλεσµα να έχουν αυξηµένες διατροφικές ανάγκες.

Ένας αποτελεσµατικός τρόπος να αυξήσουµε την απόδοσή τους και να ξανακερδίσουν τη χαµένη ενέργεια είναι να ενισχύσουµε τον οργανισµό τους µε βιταµίνες, µέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τι προσφέρουν οι βιταµίνες, τα µέταλλα και τα ιχνοστοιχεία;

Οι βιταµίνες, τα µέταλλα και τα ιχνοστοιχεία παίζουν σηµαντικό ρόλο σε πολλές από τις λειτουργίες του οργανισµού, συµβάλλοντας στην οµαλή ανάπτυξη και ενισχύοντας το µεταβολισµό.

Μια από τις βασικές λειτουργίες των βιταµινών είναι η συµµετοχή τους στις χηµικές αντιδράσεις του οργανισµού που µετατρέπουν τα συστατικά των τροφών (λίπη, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες) σε ενέργεια.

Ακόµα και µια µικρή έλλειψη βιταµινών, µετάλλων και ιχνοστοιχείων από τον οργανισµό µπορεί να προκαλέσει συµπτώµατα ατονίας, µειωµένης ενεργητικότητας, κακής διάθεσης, υπνηλία, καθώς και µειωµένη απόδοση.

Γιατί είναι απαραίτητο ένα πλήρες και ισορροπηµένο συµπλήρωµα διατροφής;

O ανθρώπινος οργανισµός δεν µπορεί να συνθέσει µόνος του τις βιταµίνες, τα µέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (µε κάποιες εξαιρέσεις), µε αποτέλεσµα να είναι απαραίτητη η πρόσληψή τους από τη διατροφή.

Ελάχιστοι, όµως, άνθρωποι ακολουθούν σήµερα ένα ισορροπηµένο και πλήρες διαιτολόγιο. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συχνά µας οδηγεί σε εύκολες, γρήγορες και ανθυγιεινές διατροφικές λύσεις που απέχουν κατά πολύ από τη λεγόµενη ιδανική διατροφή. Ακόµη, όµως, και εάν µπορούσαµε να ακολουθήσουµε µια πλήρη και ισορροπηµένη διατροφή, αυτό δε θα µας εξασφάλιζε -απαραιτήτως- και µια ικανοποιητική πρόσληψη βιταµινών, µετάλλων και ιχνοστοιχείων. Ο τρόπος µαγειρέµατος, κατάψυξης και συντήρησης των τροφίµων έχει σαν αποτέλεσµα την καταστροφή πολλών από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά.

Η λύση: VITAL plus Q10

Το VITAL plus Q10 είναι ένα πλήρες, σύγχρονο και ισορροπηµένο συµπλήρωµα διατροφής το οποίο περιέχει:

•12 βιταµίνες •11 µέταλλα και ιχνοστοιχεία •2 εκχυλίσµατα ginseng (Κορεατικό και Σιβηριανό) για σωµατική και νοητική τόνωση •Συνένζυµο Q10 για ενέργεια και προστασία από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών.

Το προϊόν κυκλοφορεί σε 3 συσκευασίες (των 14, 30 και σε οικονοµική συσκευασία των 60 µαλακών καψουλών), µόνο στα φαρµακεία µε έγκριση του Ε.Ο.Φ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία αλλάζει και εξελίσσεται
Για τις ερυθρές & λευκές ραγάδες


Σχετικά άρθρα

FITO+: Νέα εμφάνιση με 3D κορωνίδες σήμανσης στα φαρμακεία
Η εταιρεία αλλάζει και εξελίσσεται
FITO+: Γαλάκτωμα πρωτεΐνης Κίτρινης Κολοκύθας
Για τις ερυθρές & λευκές ραγάδες
FITO+: Πακέτα προσφοράς με προϊόντα Αλόης
Η κρέμα και το serum Αλόη συνδυάζονται είτε με το FitoFiller Νο 1 είτε με το σαπούνι προσώπου Αλόη