Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Varibopi Reset: Η Μεγάλη πρωτοβουλία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

25/10/2021 5:11:27 μμ
Με στόχο την ανάπλαση της Βαρυμπόμπης μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων στη μεγάλη πρωτοβουλία Varybopi-Reset, που ξεκίνησε με την άμεση κινητοποίηση του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και του προέδρου Δ.Σ. και διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου, Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου.

Η ΒΙΑΝΕΞ ηγείται της προσπάθειας αναδάσωσης, ανάπλασης και επαναφοράς της περιοχής και σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρωταρχικό βήμα είναι η εκπόνηση επιστημονικής έρευνας. Μετά από κάλεσμα της ΒΙΑΝΕΞ, 97 εταιρείες έχουν δηλώσει πρόθεση συνδρομής με κάθε μέσο.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υποδέχτηκε τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Σπυρίδωνα Κίντζιο και τον αντιπρύτανη καθηγητή Σταύρο Ζωγραφάκη, προκειμένου να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες αναφορικά με την εξέλιξη της ερευνητικής διαδικασίας.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, σημειώνοντας ότι η συμμετοχή όλων «αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα πως όταν ενώνουμε δυνάμεις και ανθρώπους μπορούμε να παράγουμε αποτελέσματα για τα οποία θα είμαστε υπερήφανοι». Ανακοίνωσε δε ότι θα παραδοθεί στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο-πρόταση για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής, πέρα από τα έργα που χρειάζονται σε πρώτη φάση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις πλημμύρες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Κώστα Σκρέκα, υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους