Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


V-VEIN της HealthAid / από τη Pharma Center

8/10/2013 10:53:47 πμ
Για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα της κακής κυκλοφορίας του αίματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

Το V-Vein είναι μια αποτελεσματική φυτική σύνθεση για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα που προκαλεί η κακή κυκλοφορία του αίματος (πρήξιμο, αίσθημα βάρους, κούραση, πόνο κλπ.).

Το V-Vein διατηρεί υγιές το κυκλοφορικό σύστημα, προλαμβάνει το σχηματισμό κιρσών και ανακουφίζει τα πόδια από την πολύωρη ορθοστασία. Περιέχει Ginkgo Biloba (αντιοξειδωτικό, για τη σωστή ροή του αίματος), Ginger (αντιφλεγμονώδες, τονώνει όλους τους ιστούς και το κυκλοφορικό), Citrus bioflavonoid & Grape Seed (βιοφλαβονοειδή, για την υγεία και προστασία των τριχοειδών αγγείων), Bilberry (εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες, προωθεί την κυκλοφορία), Cayenne & Bromelain (με αντιπηκτική δράση, εμποδίζουν τον σχηματισμό θρόμβων), Vitamin C (βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, ελαττώνει τη συγκόλληση των αιμοπεταλίων).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Λίλιαν Ατσάλη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΓΆ Παθολογικής Κλινικής του Metropolitan General εξηγεί πώς λειτουργούν
Εκδήλωση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για τους επαγγελματίες υγείας






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη