Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Univators: Skilling Future Digital Innovators

26/6/2023 12:35:51 πμ
Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Pfizer (CDI) προσφέρει σε φοιτητές εφόδια και ευκαιρίες για σύνδεση με την αγορά εργασίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης σε φοιτητές σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε το Kέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.  Το νέο πρόγραμμα με τίτλο «Skilling Future Digital Innovators» απευθύνεται σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές και στόχο έχει να δημιουργήσει νέες προοπτικές απασχόλησης για τους φοιτητές προσφέροντάς τους εξειδικευμένες γνώσεις και κατάρτιση σε τεχνολογίες και εργαλεία αιχμής, τα οποία θα τους βοηθήσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ώστε να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ΕΚΕ που υλοποιεί το CDI και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της νέας γενιάς επιστημόνων, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για να ξεκινήσουν με επιτυχία την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής ή φοίτησής τους, να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε γνώσεις και σε ευκαιρίες εκπαίδευσης, μέσα από τη γνωριμία με πολλαπλά γνωστικά αντικείμενα και τη δικτύωση με την αγορά εργασίας. 

«Ο ρόλος των πανεπιστημιακών τμημάτων είναι όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στους φοιτητές και τις φοιτήτριες αλλά και να ενισχύσουν και να διαμορφώσουν μια κουλτούρα γνώσης, συνεργασίας, μάθησης και εξέλιξης. Για αυτό χαιρόμαστε πολύ που συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο είναι ένα καλό παράδειγμα της συνεργασίας μεταξύ μεγάλων εταιρειών με κοινωνική ευθύνη, όπως είναι η Pfizer, και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας», δήλωσε η Μαρία Καρύδα, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το παγκόσμιο πρόγραμμα της L'OREAL για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση
Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"






Σχετικά άρθρα

STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη
PHARMA Q: Μεγάλος χορηγός του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου
Από το περίπτερό της πέρασε η πλειονότητα των συνέδρων
Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024