Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

UNI-PHARMA SA: Στις 6 Growth Winner στα βραβεία Growth Awards 2023

8/11/2023 11:10:47 πμ
Η εταιρεία επιλέχθηκε μεταξύ 8.000 επιχειρήσεων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η UNI-PHARMA SA, μία εκ των έξι νικητριών των Growth Awards, διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, έχοντας αξιολογηθεί συνολικά σε ποικίλους σημαντικούς επιχειρηματικούς και χρηματοοικονομικούς δείκτες.


Η βράβευση της UNI-PHARMA SA πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Βράβευσης Growth Awards, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η επιλογή των νικητών γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με γνώμονα βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες και ποιοτικά χαρακτηριστικά.


Η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Γενική Γραμματέας ΔΣ του ΣΕΒ και Πρόεδρος του UN Global Compact Network Greece, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο σήμερα, το οποίο υπογραμμίζει τη άοκνη και διαρκή συμβολή μας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα Growth Awards, αποτελούν έναν σημαντικό και αξιόπιστο θεσμό που στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα».


Ο Corporate Development Director της UNI-PHARMA SA Σπύρος Κίντζιος ανέφερε ότι «ο όμιλος Τσέτη ο οποίος συμπληρώνει εφέτος 60 χρόνια ζωής, αντιστέκεται στις διαρκείς προκλήσεις και δυσκολίες, επενδύοντας συστηματικά σε κομβικές παραγωγικές επενδύσεις, συμμετέχοντας ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, εξάγοντας δυναμικά σε 70 σχεδόν χώρες με το δικό της brand name, ενισχύοντας τις ηθικές συνεργασίες με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, στηρίζοντας το περιβάλλον και ενδυναμώνοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Και όλα αυτά, με τη δύναμη των 700 εργαζομένων του Ομίλου».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη