Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


UNI-PHARMA & InterMed: Τιμά την Ημέρα της Γυναίκας

9/3/2023 7:23:17 μμ
Με δωρεάν εξετάσεις υγείας προς όλες τις εργαζόμενες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου αποτέλεσε μια ακόμα καλή αφορμή για να σκεφτούμε και να μεριμνήσουμε για την υγεία μας! ΓιΆ αυτό το λόγο ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) παρέχει δωρεάν σε όλες τις εργαζόμενές του τη δυνατότητα για διενέργεια εργαστηριακών-διαγνωστικών γυναικολογικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 8/04/2023 σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο της Βιοϊατρικής σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, κατόπιν ραντεβού, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την επωνυμία της Εταιρείας.

Ειδικότερα, οι εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι: Test PAP (κυτταρολογική εξέταση κολπικού),Υπέρηχο μαστών, Υπέρηχο ΗΠΑΤ-ΧΟΛ-ΠΑΓΚΡ-ΣΠΛ-ΝΕΦ-ΟΥΡ.Κ-Μ.ΩΟΘ. Οι γυναίκες άνω των 40 ετών, μπορούν να προγραμματίσουν επιπλέον και ψηφιακή μαστογραφία.

Η Γυναίκα αποτελεί κομβικό σημείο αναφοράς για τον ΟΦΕΤ, καθώς από το σύνολο του Ομίλου το 39% είναι γυναίκες (240/629). Από τις ανωτέρω γυναίκες το 36% είναι Ανώτατης Εκπαίδευσης (86/240). Επίσης, από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης το 70% είναι γυναίκες (28/40).

Ο ΟΦΕΤ- επικεφαλής του οποίου βρίσκεται η CEO Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, ΓΓ του ΔΣ του ΣΕΒ και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas- αποτελείται από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, η οποία θα λειτουργεί και ως Ινστιτούτο Μελέτης νέων επιστημόνων.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας
Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νέο Δ.Σ. για τον ΣΦΕΕ
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
ΣΥΦΑΚ: Επιτυχημένο το webinar για την αλλεργική ρινίτιδα
Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ
Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην E.E.Φα.Μ.
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο