Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


UNI-PHARMA & InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers 2026

17/3/2026 4:29:01 μμ
Για 4η συνεχή χρονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 4η συνεχή χρονιά, οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers 2026 στην Ελλάδα από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employers Institute. Πρόκειται για τις μόνες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που έχουν λάβει έως σήμερα τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, η οποία απονέμεται έπειτα από εκτενή και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης των πρακτικών και πολιτικών ανθρώπινου δυναμικού.

 

Ο οργανισμός καθοδηγείται από τις εταιρικές του αξίες που είναι: Teamwork – Ομαδικότητα, Ethos – Ήθος, Learning – Μάθηση, Excellence – Αριστεία, Innovation – Καινοτομία, Accountability – Υπευθυνότητα.

 

Η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Ιουλία Τσέτη δήλωσε σχετικά: «Με διαχρονική προσήλωση στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα συνεχίζουμε να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή στο επίκεντρο των δράσεών μας. Η 4η συνεχόμενη πιστοποίησή μας από έναν ανεξάρτητο, παγκόσμιο οργανισμό, επιβεβαιώνει τη συνέπεια και την ανθεκτικότητα των λειτουργιών μας. Με την εφαρμογή υψηλών προτύπων ποιότητας και ασφάλειας, παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύοντας στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και στη μακροπρόθεσμη ευημερία των 700 ανθρώπων μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με πατενταρισμένη σύνθεση για την υποστήριξη της υγείας του ουροποιητικού
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων