Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Uni-pharma & InterMed: Διακρίθηκαν στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2020

21/7/2020 1:17:04 μμ
Για τις δωρεές στο ΕΣΥ, τις επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ & τον υπερδιπλασιασμό των καθαρών κερδών προ φόρων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια σημαντική διάκριση που αφορά τις μεγάλες του δωρεές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, στις πρόσφατες επενδύσεις, αλλά και στα ιδιαίτερα αυξημένα οικονομικά του αποτελέσματα, έλαβε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed), στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «DIAMONDS of the Greek Economy 2020».

Ειδικότερα, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη βραβεύθηκε για τις μεγάλες του δωρεές προς το ελληνικό και κυπριακό υγειονομικό σύστημα σε χλωροκίνη και αντισηπτικά, με αφορμή την πανδημία του COVID-19, καθώς επίσης για τις επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ που αφορούν το ιστορικό εργοστάσιο της Uni-pharma, αλλά και για τα χρηματοοικονομικά μεγέθη του ομίλου, τα οποία κατέγραψαν εντυπωσιακή άνοδο, υπερδιπλασιάζοντας τα καθαρά κέρδη προ φόρων. Το σημαντικό βραβείο, παρέλαβε η πρόεδρος και CEO του Ομίλου και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ, Ιουλία Τσέτη από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε ότι «η πρόεδρος του ΟΦΕΤ ήταν μία από τους βασικούς πρωταγωνιστές μιας κρίσιμης μάχης του ελληνικού λαού, την οποία κερδίσαμε όλοι μαζί».

Από την πλευρά της, η κ. Τσέτη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται «ιδιαίτερα συγκινημένη διότι αναγνωρίζεται σήμερα ο ρόλος της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην πράξη, και όπως αποδείχθηκε, έστω και από μία δυστυχή συγκυρία που ήταν η πανδημία του κορονοϊού, η Ελλάδα έχει ανάγκη από επάρκεια σε φάρμακα και τρόφιμα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events