Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΤΣΑΥ: Συνεχίζουν οι λανθασμένες αναρτήσεις για οφειλές φαρμακοποιών

9/12/2020 12:56:51 μμ
Ο ΦΣΑ διερευνά γιατί υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το χάος που επικρατεί στο Ταμείο ΤΣΑΥ επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα φαρμακοποιών που βλέπουν στον ΕΤΕΑΠ ότι έχουν οφειλές στο ΤΣΑΥ χωρίς αυτό να ισχύει.

Ο Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής, αναδεικνύει το θέμα μετά τις συνεχείς διαμαρτυρίες φαρμακοποιών ότι ζουν με το άγχος αν έχουν ή όχι οφειλές.

Υπενθυμίζει δε ότι ο ΦΣΑ έχει προσφύγει εναντίον του ΤΣΑΥ για αυτές τις λανθασμένες και υπέρογκες αναρτήσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα.

Αναφέρει μάλιστα ότι: «Δεν φταίνε οι υπάλληλοι αλλά η ανοργανωσιά του ταμείου και η μη ύπαρξη ηλεκτρονικής καταχώρισης των πληρωμών μας. Όσες φορές επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, στάθηκε αδύνατον». 
Παράλληλα ενημερώνει ότι έχει δοθεί εντολή στο νομικό τμήμα του ΦΣΑ για διερεύνηση της μεγάλης καθυστέρησης στην εκδίκαση των ένδικων μέσων του Συλλόγου εναντίον του Ταμείου. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτύρονται έντονα για την κατάργηση της «διά χειρός φαρμακοποιού» χορήγησης φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

Από 01/07 έντυπες οι γνωματεύσεις ιατροτεχνολογικών προϊόντων
Ο ΠΦΣ ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να νομοθετηθούν οι άυλες
Φαρμακοποιοί χορήγησαν ναρκωτικά σκευάσματα χωρίς έλεγχο ταυτοπροσωπίας
Καλούνται σε γραπτή απολογία από τον ΕΟΠΥΥ
Τεχνητή νοημοσύνη στα φαρμακεία: Η PGEU ζητά σαφείς όρους και οδηγίες χρήσης
Να προωθηθεί ως εργαλείο υποστήριξης και όχι ως υποκατάστατο των φαρμακοποιών
Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα φαρμακευτικής φροντίδας & ΑΙ
Για όσους φαρμακοποιούς εργάζονται σε φαρμακεία