Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΤΣΑΥ: Συνεχίζουν οι λανθασμένες αναρτήσεις για οφειλές φαρμακοποιών

9/12/2020 12:56:51 μμ
Ο ΦΣΑ διερευνά γιατί υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το χάος που επικρατεί στο Ταμείο ΤΣΑΥ επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς δεν είναι λίγα τα παραδείγματα φαρμακοποιών που βλέπουν στον ΕΤΕΑΠ ότι έχουν οφειλές στο ΤΣΑΥ χωρίς αυτό να ισχύει.

Ο Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής, αναδεικνύει το θέμα μετά τις συνεχείς διαμαρτυρίες φαρμακοποιών ότι ζουν με το άγχος αν έχουν ή όχι οφειλές.

Υπενθυμίζει δε ότι ο ΦΣΑ έχει προσφύγει εναντίον του ΤΣΑΥ για αυτές τις λανθασμένες και υπέρογκες αναρτήσεις, αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα.

Αναφέρει μάλιστα ότι: «Δεν φταίνε οι υπάλληλοι αλλά η ανοργανωσιά του ταμείου και η μη ύπαρξη ηλεκτρονικής καταχώρισης των πληρωμών μας. Όσες φορές επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, στάθηκε αδύνατον». 
Παράλληλα ενημερώνει ότι έχει δοθεί εντολή στο νομικό τμήμα του ΦΣΑ για διερεύνηση της μεγάλης καθυστέρησης στην εκδίκαση των ένδικων μέσων του Συλλόγου εναντίον του Ταμείου. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Περιστατικά έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη
Ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου ανοίγει ατζέντα του στο f.daily






Σχετικά άρθρα

Αναταράξεις στη φαρμακευτική αγορά από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Παραμένει στρατηγικός στόχος αλλά πιθανώς με νέους κανόνες
Σε εκκρεμότητα η εγκύκλιος ΕΟΠΥΥ για τα ΦΥΚ από ιδιωτικά φαρμακεία
Οι συνταγές του Φεβρουαρίου θα κατατεθούν τον Απρίλιο
Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών