Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΤΣΑΥ: Θα δέχεται όλες τις αιτήσεις για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

24/4/2015 9:50:42 πμ
Απόφαση της διοίκησης ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Εντολή να γίνονται πλέον δεκτές οι αιτήσεις περί ρύθμισης οφειλών χωρίς να υπόκεινται στον περιορισμό των 12 αιτήσεων ημερησίως έδωσε ο πρόεδρος του ΤΣΑΥ κ. Ε. Τσούκαλος, μετά από παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής.


Σύμφωνα με τον Ν. 4321/2015, υπενθυμίζεται, είναι σε ισχύ η ρύθμιση βάσει της οποίας μπορούν να ρυθμιστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ΤΣΑΥ (έως 100 δόσεις) μέχρι τις 30/4/2015.


Με την εξέλιξη αυτή λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα για τα μέλη του ΙΣΑ, καθώς κανείς ιατρός δεν θα χρειάζεται να επανα- προσέρχεται στο ταμείο προκειμένου να μπορέσει να ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς το Ταμείο.

Η παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρέπει να σημειωθεί, κρίθηκε αναγκαία μετά από διαμαρτυρίες γιατρών, οι οποίοι ανέφεραν ότι αν και περίμεναν ώρες στο Ταμείο, δεν κατάφεραν να καταθέσουν την αίτησή τους. Ενόψει ωστόσο της ανωτέρω απόφασης οι γιατροί δύνανται να προσέρχονται στο ΤΣΑΥ καθημερινά να καταθέτουν τις αιτήσεις τους και εν συνεχεία θα λαμβάνουν κλήση από τις υπηρεσίες του όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προσφέροντας άμεση παραλαβή της αγωγής μετά τη συνταγογράφηση
Σύμφωνα με τη Θεανώ Καρποδίνη οι έλεγχοι γίνονται πλέον σε real time






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ανυπόστατες οι ανακοινώσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ
Για πολλοστή φορά η Ομοσπονδία στρέφεται εναντίον των φαρμακοποιών, υποστηρίζει ο Σύλλογος
Νέο concept για το κοινοτικό φαρμακείο
Από ελβετικό δίκτυο παρόχων υγείας
Οι φαρμακοβιομηχανίες θα πουλούν απευθείας στους ασθενείς
Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση