Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τριπλή βράβευση για την AstraZeneca

8/7/2022 2:59:50 πμ
Στα Diversity & Inclusion Awards 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με τρία βραβεία διακρίθηκε η AstraZeneca στα Diversity & Inclusion Awards, τα οποία απονεμήθηκαν φέτος για πρώτη φορά από την Boussias.

Ειδικότερα, η AstraZeneca απέσπασε ένα Ασημένιο Βραβείο στην Κατηγορία Training & Coaching και δύο Χάλκινα Βραβεία στις Κατηγορίες Recruiting & Hiring Strategy και Pharma, αντίστοιχα. Σε ένα θεσμό που επιβραβεύει τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ισότητα στις επιχειρήσεις, η AstraZeneca απέδειξε πως έχει ενσωματώσει και προωθήσει τις αρχές της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας (Inclusion & Diversity) στο σύνολο της εταιρικής της λειτουργίας. Από το 2020, άλλωστε, η εταιρεία εντάχθηκε στο Diversity Charter Greece, υπογράφοντας την Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστική πρωτοβουλία της AstraZeneca είναι η Power of Diversity Week, ενώ η εταιρεία στήριξε τη συμμετοχή (Speak Up), μέσω της σειράς εσωτερικών συναντήσεων «Προχωράμε μαζί», ενώ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Colour Youth Κοινότητα LGBTQ+ Νέων Αθήνας. Φέτος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν στο θεσμό της Job Shadow Day που φέρνει κοντά υποψήφιους εργαζόμενους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και εργοδότες.

H Χριστίνα Κεφαλά, Human Resources Director της AstraZeneca, είπε: «Για εμάς, μέσω της αποδοχής αυτών των αξιών, προάγεται η καινοτομία, η πρόοδος, η ατομική ανάπτυξη του εργαζόμενου και η εξέλιξη της εταιρείας. Αυτά τα τρία βραβεία μας δίνουν μεγάλη χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε τη δράση μας, όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών
Επικεντρώνεται στην παραγωγή εμβολίων και στην ανταπόκριση σε μελλοντικές πανδημίες






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν