Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Martin Shkreli: Διοικεί εταιρεία μέσα από τη φυλακή
Είναι ο άνθρωπος που ανέβασε τιμή σε φάρμακο κατά 5.000%
ΕΟΦ: Ανακοινώνεται η on line εφαρμογή για τις ελλείψεις φαρμάκων
Δευτέρα 18 Μαρτίου η παρουσίασή της σε όλους τους εμπλεκόμενους με το φάρμακο


Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

17/12/2018 10:10:46 πμ
Σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική αριστεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τρεις σημαντικές διακρίσεις οι οποίες τοποθετούν τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) πολύ ψηλά σε ζητήματα επιχειρηματικής αριστείας, παρέλαβαν στελέχη του Ομίλου στο πλαίσιο της τελετής Απονομής Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, το Διεθνές Πρότυπο Investors in People απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη –με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Ο Όμιλος εφαρμόζει το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο από το 2015.


Την πιστοποίηση παρέλαβε η κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer, Head of CSR, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, την ΕΕΔΕ αλλά και τον Οργανισμό Investors in People για την πιστοποίηση αυτή. Όπως τόνισε, η επιτυχία αυτή, για ακόμη μία φορά, ανήκει στους 500 και πλέον εργαζομένους, οι οποίοι υψώνουν καθημερινά τη σημαία της Αριστείας, με όπλα τις Εταιρικές Αξίες: ομαδικότητα, ηθική, μάθηση, αριστεία, καινοτομία και πάνω από όλα ευθύνη.


Για 2η φορά, η InterMed έλαβε το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης EFQM Recognised for Excellence 5 Αστέρων. Την πιστοποίηση παρέλαβε η κ. Γιούλη Αρμύρα, Regulatory Affairs Supervisor, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της InterMed, τα σκευάσματα της οποίας, βρίσκονται σήμερα, σχεδόν σε κάθε σπίτι.


Τιμητική διάκριση τέλος για τα 10 συνεχόμενα έτη επιτυχούς ανάπτυξης του Μοντέλου EFQM, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. Ο κ. Κίντζιος, κατέθεσε την εμπειρία του αλλά και τη συγκίνησή του, καθώς έζησε από πολύ κοντά όλα αυτά τα 10 χρόνια τη διαδρομή του Ομίλου προς την επιχειρηματική αριστεία. Μία διαδρομή που έκρυβε, εκτός από το δυνατό όραμα, ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για ανάπτυξη, στοιχεία που ενσταλάχτηκαν σε όλους τους εργαζομένους, από τη Διοίκηση της εταιρείας, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την εφαρμογή και προώθηση του i-Pro2 Holter γλυκόζης σε διαβητικούς ασθενείς


Σχετικά άρθρα

Martin Shkreli: Διοικεί εταιρεία μέσα από τη φυλακή
Είναι ο άνθρωπος που ανέβασε τιμή σε φάρμακο κατά 5.000%
 Pharmathen: Ένα δισεκατομμύριο ασθενείς έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της
Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία έκλεισε τα 50 χρόνια παρουσίας στο φαρμακευτικό χώρο
FDA: Ενθαρρύνει τις φαρμακοβιομηχανίες να χρησιμοποιούν CM
Νέα διαδικασία στην παραγωγή φαρμάκων
Novartis Hellas: Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards
Για την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα