Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Η ιδανική διατροφή για να σωθεί ο πληθυσμός και ο πλανήτης
Η Γη έχει και αυτή ανάγκη από περισσότερα λαχανικά και λιγότερο κρέας
Πώς θα γίνεται πλέον η καταβολή των εισφορών στο ΤΕΑΥΦΕ
Οδηγίες από το Ταμείο για τους εργοδότες
Τα φαρμακεία εκτελούν όλες τις συνταγές με φάρμακα νεφροπαθών σε αιμοκάθαρση
Παύει να ισχύει ο περιορισμός των έως 50 ευρώ/συνταγή


Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

17/12/2018 10:10:46 πμ
Σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική αριστεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τρεις σημαντικές διακρίσεις οι οποίες τοποθετούν τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) πολύ ψηλά σε ζητήματα επιχειρηματικής αριστείας, παρέλαβαν στελέχη του Ομίλου στο πλαίσιο της τελετής Απονομής Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, το Διεθνές Πρότυπο Investors in People απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη –με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Ο Όμιλος εφαρμόζει το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο από το 2015.


Την πιστοποίηση παρέλαβε η κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer, Head of CSR, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, την ΕΕΔΕ αλλά και τον Οργανισμό Investors in People για την πιστοποίηση αυτή. Όπως τόνισε, η επιτυχία αυτή, για ακόμη μία φορά, ανήκει στους 500 και πλέον εργαζομένους, οι οποίοι υψώνουν καθημερινά τη σημαία της Αριστείας, με όπλα τις Εταιρικές Αξίες: ομαδικότητα, ηθική, μάθηση, αριστεία, καινοτομία και πάνω από όλα ευθύνη.


Για 2η φορά, η InterMed έλαβε το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης EFQM Recognised for Excellence 5 Αστέρων. Την πιστοποίηση παρέλαβε η κ. Γιούλη Αρμύρα, Regulatory Affairs Supervisor, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της InterMed, τα σκευάσματα της οποίας, βρίσκονται σήμερα, σχεδόν σε κάθε σπίτι.


Τιμητική διάκριση τέλος για τα 10 συνεχόμενα έτη επιτυχούς ανάπτυξης του Μοντέλου EFQM, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. Ο κ. Κίντζιος, κατέθεσε την εμπειρία του αλλά και τη συγκίνησή του, καθώς έζησε από πολύ κοντά όλα αυτά τα 10 χρόνια τη διαδρομή του Ομίλου προς την επιχειρηματική αριστεία. Μία διαδρομή που έκρυβε, εκτός από το δυνατό όραμα, ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για ανάπτυξη, στοιχεία που ενσταλάχτηκαν σε όλους τους εργαζομένους, από τη Διοίκηση της εταιρείας, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την ενίσχυση των κέντρων υγείας
Τι είπε ο πρόεδρος του Φ.Σ. Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου για τη πρωτοβάθμια περίθαλψη


Σχετικά άρθρα

Η LEO Hellas έγινε 60 χρονών!
Δίνει θεραπευτικές λύσεις στη δερματολογία και τη θρόμβωση
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο ευρωπαϊκό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης
Διοργανώνεται από τον ΕΜΑ και τον ΕΟΦ στην Αθήνα
Η πορεία των φαρμακευτικών εταιρειών την πενταετία 2013-2017
Ποιες είδαν τα κέρδη τους να αυξάνονται και ποιες να μειώνονται
Οι δύο πρώτες μεγάλες συμφωνίες φαρμακευτικών για το 2019
Η Bristol-Myers Squibb και η Eli Lilly ξεκινούν δυναμικά τη νέα χρονιά