Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Ειρήνη Μαρκάκη: Διαφάνεια και έλεγχος οι λέξεις κλειδιά για τις ελλείψεις φαρμάκων
Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων αναλύει τις προτάσεις της στο f.daily
Ισχυρά τα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην αγορά των καλλυντικών
'Ανοδο παρουσιάζει στην Ελλάδα η ανδρική περιποίηση, σύμφωνα με μελέτη της ICAP CRIF

Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

17/12/2018 10:10:46 πμ
Σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική αριστεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τρεις σημαντικές διακρίσεις οι οποίες τοποθετούν τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) πολύ ψηλά σε ζητήματα επιχειρηματικής αριστείας, παρέλαβαν στελέχη του Ομίλου στο πλαίσιο της τελετής Απονομής Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, το Διεθνές Πρότυπο Investors in People απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη –με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Ο Όμιλος εφαρμόζει το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο από το 2015.


Την πιστοποίηση παρέλαβε η κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer, Head of CSR, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, την ΕΕΔΕ αλλά και τον Οργανισμό Investors in People για την πιστοποίηση αυτή. Όπως τόνισε, η επιτυχία αυτή, για ακόμη μία φορά, ανήκει στους 500 και πλέον εργαζομένους, οι οποίοι υψώνουν καθημερινά τη σημαία της Αριστείας, με όπλα τις Εταιρικές Αξίες: ομαδικότητα, ηθική, μάθηση, αριστεία, καινοτομία και πάνω από όλα ευθύνη.


Για 2η φορά, η InterMed έλαβε το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης EFQM Recognised for Excellence 5 Αστέρων. Την πιστοποίηση παρέλαβε η κ. Γιούλη Αρμύρα, Regulatory Affairs Supervisor, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της InterMed, τα σκευάσματα της οποίας, βρίσκονται σήμερα, σχεδόν σε κάθε σπίτι.


Τιμητική διάκριση τέλος για τα 10 συνεχόμενα έτη επιτυχούς ανάπτυξης του Μοντέλου EFQM, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. Ο κ. Κίντζιος, κατέθεσε την εμπειρία του αλλά και τη συγκίνησή του, καθώς έζησε από πολύ κοντά όλα αυτά τα 10 χρόνια τη διαδρομή του Ομίλου προς την επιχειρηματική αριστεία. Μία διαδρομή που έκρυβε, εκτός από το δυνατό όραμα, ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για ανάπτυξη, στοιχεία που ενσταλάχτηκαν σε όλους τους εργαζομένους, από τη Διοίκηση της εταιρείας, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η σχετική πλατφόρμα για τους φαρμακοποιούς θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο
Από την Επιστημονική Επιτροπή του 8ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου


Σχετικά άρθρα

Ισχυρά τα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην αγορά των καλλυντικών
'Ανοδο παρουσιάζει στην Ελλάδα η ανδρική περιποίηση, σύμφωνα με μελέτη της ICAP CRIF
Για 7η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Νεκτάριος Ταβερναράκης
Tikun Europe: Στην Ελλάδα από το Ισραήλ τα πρώτα φυτά φαρμακευτικής κάνναβης
Ήρθαν με πτήση της Skyserv με τελικό προορισμό την Κόρινθο
H ΕLPEN ταξίδεψε με τη Σύμπλευση στα ακριτικά νησιά της χώρας μας
Και δώρισε έναν καρδιολογικό υπέρηχο στο Κέντρο Υγείας Αμοργού