Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη

17/12/2018 10:10:46 πμ
Σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματική αριστεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τρεις σημαντικές διακρίσεις οι οποίες τοποθετούν τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) πολύ ψηλά σε ζητήματα επιχειρηματικής αριστείας, παρέλαβαν στελέχη του Ομίλου στο πλαίσιο της τελετής Απονομής Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, το Διεθνές Πρότυπο Investors in People απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη –με τις φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma, InterMed και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle. Ο Όμιλος εφαρμόζει το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο από το 2015.


Την πιστοποίηση παρέλαβε η κυρία Βικτώρια Μιχαηλίδου, HR Officer, Head of CSR, η οποία ευχαρίστησε, εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου, την ΕΕΔΕ αλλά και τον Οργανισμό Investors in People για την πιστοποίηση αυτή. Όπως τόνισε, η επιτυχία αυτή, για ακόμη μία φορά, ανήκει στους 500 και πλέον εργαζομένους, οι οποίοι υψώνουν καθημερινά τη σημαία της Αριστείας, με όπλα τις Εταιρικές Αξίες: ομαδικότητα, ηθική, μάθηση, αριστεία, καινοτομία και πάνω από όλα ευθύνη.


Για 2η φορά, η InterMed έλαβε το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης EFQM Recognised for Excellence 5 Αστέρων. Την πιστοποίηση παρέλαβε η κ. Γιούλη Αρμύρα, Regulatory Affairs Supervisor, η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της InterMed, τα σκευάσματα της οποίας, βρίσκονται σήμερα, σχεδόν σε κάθε σπίτι.


Τιμητική διάκριση τέλος για τα 10 συνεχόμενα έτη επιτυχούς ανάπτυξης του Μοντέλου EFQM, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη. Τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager και Μέλος Δ.Σ. Ο κ. Κίντζιος, κατέθεσε την εμπειρία του αλλά και τη συγκίνησή του, καθώς έζησε από πολύ κοντά όλα αυτά τα 10 χρόνια τη διαδρομή του Ομίλου προς την επιχειρηματική αριστεία. Μία διαδρομή που έκρυβε, εκτός από το δυνατό όραμα, ισχυρή θέληση, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα για ανάπτυξη, στοιχεία που ενσταλάχτηκαν σε όλους τους εργαζομένους, από τη Διοίκηση της εταιρείας, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Σε συνεργασία με την ομάδα του Nutrilab






Σχετικά άρθρα

Ψηφιακός μετασχηματισμός με εγκατάσταση του κορυφαίου ERP στον πλανήτη
Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για τα συμπληρώματα διατροφής
Νέα μελέτη από την AESGP αποκαλύπτει
Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work®
Επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Ομίλου στη διαμόρφωση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος
Νέο προεδρείο στην Ένωση «Medicines for Europe»
Συμμετέχει και ο Θ. Τρύφων