Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Τους πρωτεργάτες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας βράβευσε η ΠΕΦ

28/9/2023 10:44:21 μμ
Με αφορμή την εορταστική εκδήλωση για τα 90 της χρόνια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τους πρωτεργάτες και θεμελιωτές της εγχώρια φαρμακοβιομηχανίας βράβευσε η ΠΕΦ κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 90 χρόνια λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα, τιμητική πλακέτα έλαβαν οι εκπρόσωποι των ιδρυτών των εταιρειών: Adelco, Anfarm, Βιανέξ, Boehringer Ingelheim, Cana, Demo, Elpen, Faran, Frezyderm, Galenica/Minerva, Genepharm, Gerolymatos, Help, Iasis Pharma, Kleva, Koper, Φαρμασέρβ Λίλλυ, Lavipharm Hellas, Niadas, Norma Hellas, Petsiavas, Pharmathen, Pharmazac, Rafarm, Remedina, Specifar, καθώς και η 441 Αποθήκη Βάσης Υγειονομικού Υλικού.


Την εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης Ν. Χατζηνικολάου και τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υπ. Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θ. Σκυλακάκης, ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας, ο υπ. Εργασίας Α. Γεωργιάδης, ο υπ. Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, ο υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, ο αν. υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάσης, ο υφυπ. παρά τω Πρωθυπουργώ Γ. Μπρατάκος, οι υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος και Μ. Θεμιστοκλέους, η υφυπ. Παιδείας Δ. Μιχαηλίδου, η υφυπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Μαμουλάκης και του ΠΑΣΟΚ Μ. Κατρίνης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού κόσμου. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΕΦ Δ. Δέμο, «υλοποιούμε επενδύσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ σε βάθος τετραετίας. Πρόκειται για επενδύσεις με ευεργετικές επιπτώσεις στην ενίσχυση του ΑΕΠ, τη μείωση της ανεργίας και τη βελτίωση της εμπειρίας του ασθενή».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Διασφαλίζοντας την επάρκεια σε Ελλάδα και Ευρώπη






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη