Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Το success story δημιουργίας της NUTRAMINS

4/7/2022 2:27:11 πμ
Της νέας ελληνικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με branded και κλινικά μελετημένα συστατικά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο στόχος των προϊόντων της NUTRAMINS, μιας νέας εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την υγεία του ανθρώπου. Αναγνωρίζοντας μέσα από τα επιδημιολογικά δεδομένα τις σημαντικότερες παθήσεις που εμποδίζουν τον άνθρωπο να διατηρήσει τη λειτουργικότητά του καθώς μεγαλώνει, δημιούργησε προϊόντα τα οποία, σε συνδυασμό με έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, συμβάλλουν στη διαδικασία του Healthy Ageing.

Η NUTRAMINS δημιουργήθηκε το 2017 από τον Dr. Μάνο Αποστολίδη και Σωτήρη Φώλια, δύο παιδικούς φίλους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία ο Dr. Μάνος Αποστολίδης, κάτοικος ΗΠΑ από το 1999, μεταξύ άλλων Καθηγητής στο Framingham State University και Εντεταλμένος Καθηγητής στο τμήμα Διατροφής του Harvard University και από την άλλη ο Σωτήρης Φώλιας με μακρά επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα δημιούργησαν την καινοτόμα εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, έχοντας ως βάση μερικά από τα πιο προηγμένα φυσικά επώνυμα συστατικά των ΗΠΑ, τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.

«Είναι δέσμευση μας να παρουσιάσουμε καινοτόμα διατροφικά συμπληρώματα, ώστε ο καταναλωτής να νιώθει ότι επιτέλους παίρνει αυτό που πραγματικά αξίζει με βάση τα χρήματα που δαπανά», λέει ο Dr. Αποστολίδης, ενώ ο Σ. Φώλιας προσθέτει ότι «στη NUTRAMINS λέμε… Ζήσε καλά, μεγάλωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Το portfolio της εταιρείας

Η NUTRAMINS είναι η μόνη ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα branded και κλινικά μελετημένο συστατικό σε όλες τις φόρμουλες που παράγει. Τα προϊόντα NUTRAMINS είναι τα ακόλουθα:
Feelgood με Sensoril® Ashwagandha, GABA και Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Συμβάλλει στην καλή διάθεση και μείωση του στρες και του άγχους μειώνοντας την κορτιζόλη.
Jointforce με QActin® Cucumber, κουρκουμά, χαλκό και βιταμίνη C: Ανακούφιση από τον πόνο των αρθρώσεων, μειώνοντας τη φλεγμονή.
Cardiopower με Sensoril® Ashwagandha, σκόρδο, βιταμίνη Β1 και βιταμίνη C: Διατήρηση υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνοντας την LDL και τη χοληστερόλη. 
Glucofix με KitoMax® Chitosan, κανέλα, χρώμιο και ψευδάργυρο: Διατήρηση υγιών επίπεδων γλυκόζης στο αίμα.
Selfdefence με MaitakeGold404®, Capros® ινδικό φραγκοστάφυλο, πορτοκάλι, ρόδι, φραγκοστάφυλο, κουρκουμά και βιταμίνη C: Σούπερ αντιοξειδωτικό με συμπληρωματικές πολυφαινόλες από πέντε διαφορετικά φυτά και ανοσοτροποποιητική δράση από το καλύτερο Maitake στον κόσμο (MaitakeGold404®).
Vitaprime με Lepticore®, Sensoril® Ashwagandha, Capros® Ινδικό Φραγκοστάφυλο, κορεάτικο ginseng, ψευδάργυρο, σύμπλεγμα βιταμινών Β και βιταμίνη C αποτελεί το πιο πλήρες και ολιστικό συμπλήρωμα διατροφής στην ελληνική αγορά που περιέχει τρία επώνυμα συστατικά.

Η NUTRAMINS θα βρίσκεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
31/3/2024 9:30:07 μμSupplement Awards 2024
Early Bird έως 12 Απριλίου!






Σχετικά άρθρα

Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem