Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Το «προΣfEEρουµε» ξανά στην Αλεξανδρούπολη

24/12/2022 2:14:22 μμ
Σε συνεργασία με τον ΕΕΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η αποστολή της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που φιλοξενεί περίπου εξήντα παιδιά με ειδικές δεξιότητες. Το «προΣfΕΕρουμε» χάρισε για ακόμα μία φορά την ελπίδα μέσα από τη δωρεά φορητού καρδιογράφου, rapid tests ανίχνευσης κορονοϊού και γρίπης, καθώς και παιχνίδια για όλα τα παιδιά της Δομής Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Πρόνοιας στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Αρκεί το χαμόγελο που ζωγραφίστηκε σήμερα στα πρόσωπα των παιδιών της Δομής Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Πρόνοιας στην Αλεξανδρούπολη για να υπερνικήσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας».

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε σχετικά: «Η μεγάλη αγκαλιά και η αγάπη με την οποία μας υποδέχθηκαν οι μικροί φίλοι μας αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς και ταυτόχρονα το έναυσμα να εντείνουμε και να επεκτείνουμε το ανθρωπιστικό μας έργο, ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όλων ανεξαρτήτως των ηλικιών. Αυτό άλλωστε είναι το σύγχρονο, αλληλέγγυο, κοινωνικό και καινοτόμο προφίλ του σημερινού αναγεννημένου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ζητούν σεμαγλουτίδη και άλλα φάρμακα
Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας






Σχετικά άρθρα

ELPEN: Διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Κερατέα
Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της τοπικής κοινωνίας
Ιουλία Τσέτη: Συμμετείχε στο Biomed AI Summer School 2025 στη Λυών
Μίλησε για την καθοριστική συμβολή της ΑΙ στις βιοεπιστήμες
Angelini Pharma & GRIN Therapeutics: Συνεργασία για πολλά υποσχόμενη θεραπεία νευροαναπτυξιακών διαταραχών
Πρόκειται για το radiprodil που εντός του έτους θα μελετηθεί σε κλινική δοκιμή Φάσης 3
EVIOL: Σταθερά πρώτα στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών
Σύμφωνα με στοιχεία πωλήσεων από την IQVIA