Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Το GIVMED στηρίζει τους δικούς του "ήρωες" στη μάχη κατά του κορονοϊού

4/5/2020 1:33:00 μμ
Και ευχαριστεί δημόσια όλους τους χορηγούς του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εθελοντική ομάδα του GIVMED τονίζει πως το διάστημα της πανδημίας παρέμεινε πιστή στο έργο της που είναι η υποστήριξη των κοινωφελών φορέων του δικτύου της και η κάλυψη των απαραίτητων αναγκών τους (υγειονομικό υλικό, βιταμίνες κ.ά.) προκειμένου να προστατευθούν ωφελούμενοι και εργαζόμενοι από την πανδημία.

Το δίκτυο της Ομάδας περιλαμβάνει πάνω από 40 γηροκομεία, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως «εστίες υπερμετάδοσης του ιού» από τους επιστήμονες.
Συνολικά δωρήθηκαν πάνω από 300.000 τεμάχια απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

«Είδαμε ανά διαστήματα χειροκροτήματα για το νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία, για τους εργαζόμενους σε super markets, για τους φαρμακοποιούς και τους αξίζουν αναμφίβολα. Για εμάς όμως, σε αυτούς τους ήρωες ανήκουν και οι εργαζόμενοι στους κοινωφελείς φορείς του δικτύου μας. Και αυτό γιατί για εκείνους η υποστήριξη που χρειάζονται δεν είναι δεδομένη αλλά η μάχη τους είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τους πόρους που διαθέτουν. Εύχομαι το δικό μας χειροκρότημα να το εισπράττουν έμπρακτα από τις πράξεις μας και την προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρει ο Θανάσης Βράτιμος, συνιδρυτής και υπεύθυνος ανάπτυξης του GIVMED.

Οι δωρεές που συντονίστηκαν σε αριθμούς είναι: 22.500 μάσκες προστασίας, 150.000 γάντια, 2.000 ρόμπες, 296 προστατευτικά γυαλιά, 390 λίτρα αντισηπτικό δωρήθηκαν σε 13 γηριατρικές μονάδες, 500 προσωπίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν με τεχνολογία 3D printing, 20.240 κουτιά βιταμινών, συνολικής αξίας 185.578 ευρώ αλλά και φάρμακα αξίας χιλιάδων ευρώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωτική από τις 13 Μαΐου για τους εργαζόμενους σε αυτά
Σύμφωνα με έρευνα της GIVMED






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους