Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Το φαρμακείο έχει στοχοποιηθεί

28/1/2016 9:21:14 πμ
Ο κλάδος θα αντιδράσει τονίζει ο Κώστας Λουράντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




«Οι φαρμακοποιοί έχουν στοχοποιηθεί ως επαγγελματίες και ως επιστήμονες και για αυτό ο κλάδος θα αντιδράσει» δήλωσε αναφερόμενος στο ζήτημα του ασφαλιστικού ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κωνσταντίνος Λουράντος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το Έθνος ο κ. Λουράντος χαρακτήρισε το διάλογο με την κυβέρνηση «προσχηματικό» και έκανε λόγο για «υποκρισία και ψευτιά», από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό «τιμωρούνται οι φαρμακοποιοί επειδή είναι  ειλικρινείς φορολογούμενοι»  και ευνοούνται  οι φοροφυγάδες.

«Θα ήθελα πολύ να φοροδιαφύγω, να κλέψω αφού με κλέβουν, αλλά δεν μπορώ και τιμωρούμε, αφού δεν κοροϊδεύω, να πληρώσω  υπέρογκες εισφορές», ανέφερε ο κ.  Λουράντος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίαση της εκστρατείας «Ακου το Σώμα Σου» που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία  με την φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Δρ 'Αρης Αγγελής, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού






Σχετικά άρθρα

Νέο concept για το κοινοτικό φαρμακείο
Από ελβετικό δίκτυο παρόχων υγείας
Οι φαρμακοβιομηχανίες θα πουλούν απευθείας στους ασθενείς
Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση
Peifasyn Academy: Webinar για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη βιταμίνη C
Επιστημονική τεκμηρίωση και πρακτικές συμβουλές για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου