Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Το φαρμακείο έχει στοχοποιηθεί

28/1/2016 9:21:14 πμ
Ο κλάδος θα αντιδράσει τονίζει ο Κώστας Λουράντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




«Οι φαρμακοποιοί έχουν στοχοποιηθεί ως επαγγελματίες και ως επιστήμονες και για αυτό ο κλάδος θα αντιδράσει» δήλωσε αναφερόμενος στο ζήτημα του ασφαλιστικού ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κωνσταντίνος Λουράντος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το Έθνος ο κ. Λουράντος χαρακτήρισε το διάλογο με την κυβέρνηση «προσχηματικό» και έκανε λόγο για «υποκρισία και ψευτιά», από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό «τιμωρούνται οι φαρμακοποιοί επειδή είναι  ειλικρινείς φορολογούμενοι»  και ευνοούνται  οι φοροφυγάδες.

«Θα ήθελα πολύ να φοροδιαφύγω, να κλέψω αφού με κλέβουν, αλλά δεν μπορώ και τιμωρούμε, αφού δεν κοροϊδεύω, να πληρώσω  υπέρογκες εισφορές», ανέφερε ο κ.  Λουράντος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την παρουσίαση της εκστρατείας «Ακου το Σώμα Σου» που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία  με την φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
«Δεν θα επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση των ασθενών για την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων», αναφέρει η Θ. Καρποδίνη






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους