Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το ελληνικό σκόρδο «κατακτά» την παγκόσμια φαρμακευτική αγορά

1/5/2024 8:20:02 πμ
Ο Συνεταιρισμός «eNtopio» συμμετείχε σε διεθνές συμπόσιο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα πιο πρόσφατα κλινικά δεδομένα μελετών για τις ωφέλιμες δράσεις του σκόρδου στην υγεία παρουσιάστηκαν στο 7ο Διεθνές Συμπόσιο για το Σκόρδο που χθες 29/04 ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο Μόναχο της Γερμανίας.


Το συνέδριο υποστήριξαν μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, της διατροφής και του φαρμάκου παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και ο ελληνικός Συνεταιρισμός «eNtopio» Πλατυκάμπου.


Χημικοί τροφίμων, διατροφολόγοι, φαρμακοποιοί, ιατροί και ερευνητές ενημερώθηκαν για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις από την έρευνα στο σκόρδο και τη δράση του στην πρόληψη παθήσεων που αφορούν το καρδιαγγειακό, το νευρολογικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, τις φλεγμονώδεις παθήσεις, τη στοματική υγεία, τις λοιμώξεις αλλά και τον καρκίνο.


Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Συνεταιρισμού Σκόρδου «eNtopio» που βρίσκεται σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία Wakunaga. Η Wakunaga κυκλοφορεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές στους Ιάπωνες συμπλήρωμα διατροφής με σκόρδο και έχει στραφεί στον eNtopio για την προμήθεια της πρώτης ύλης. Δηλώνει δε «ενθουσιασμένη» από τα ελληνικά δείγματα που λαμβάνει ετησίως μετά τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους που διενεργεί το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη Humana
Κυκλοφορεί από την CROSS Pharmaceuticals PC


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών