Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το Digital Rotational Program του CDI της Pfizer συνεχίζεται για 2η χρονιά

20/5/2022 12:52:19 πμ
Τέσσερις νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Ψηφιακό Οργανισμό της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 2η συνεχή χρονιά το Digital Rotational Program, που εξελίσσεται σε θεσμό, φέρνει στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer τέσσερις νέες και νέους, αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Ψηφιακό Οργανισμό της Pfizer μέσα από διάφορους ρόλους και θέσεις εργασίας, κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα στην καριέρα τους. 

To Digital Rotational Program του CDI αποδεικνύει τη σταθερή και έμπρακτη υποστήριξη της Pfizer στη νέα γενιά και στους νέους επαγγελματίες της χώρας μας, που αναζητούν ευκαιρίες εργασίας σε ένα διεθνές περιβάλλον με προκλήσεις στο δυναμικό χώρο της καινοτομίας και της ψηφιακής τεχνολογίας. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους από όλη την Ελλάδα, προωθώντας την κουλτούρα της διαρκούς μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης μέσα από την ένταξη τεσσάρων αποφοίτων ελληνικών πανεπιστημίων στον οργανισμό της Pfizer, όπου θα απασχοληθούν για δύο χρόνια διαδοχικά σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις εργασίας (6 μήνες στην καθεμία) προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως: Software Engineering, Technical Architecture, Information Security και Data Analytics. 

Στο τέλος των 2 χρόνων οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα επιλέξουν το ρόλο που θέλουν σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις προοπτικές εξέλιξης αλλά και με βάση τις ανάγκες της εταιρείας. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν σύμβαση αορίστου χρόνου με την εταιρεία και θα πρέπει να εργάζονται στη Θεσσαλονίκη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος