Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το Depon διανέμεται πλέον από τη ΒΙΑΝ

22/4/2015 10:31:03 πμ
Η ΒΙΑΝ ΑΕ είναι εταιρεία του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Από 1η Απριλίου 2015 η ΒΙΑΝ ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αναλαμβάνει τη διανομή και προώθηση της σειράς αναλγητικών – αντιπυρετικών DEPON.


Το DEPON είναι το Νο1 στην κατηγορία των μη-ναρκωτικών αναλγητικών (σύμφωνα με στοιχεία της IMS) με 43 χρόνια εμπειρίας.


Η ΒΙΑΝ ΑΕ, εταιρεία του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια αναπτυξιακής πορείας, έχοντας πολύ ισχυρή παρουσία με πανελλαδικό δίκτυο στα φαρμακεία, υποστηρίζοντας πραγματικά πολλά γνωστά και επιτυχημένα προϊόντα στο χώρο του φαρμακείου. Επίσης τα περισσότερα προϊόντα της υποστηρίζονται με ιατρική ενημέρωση.


Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, τονίζει: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία με την Bristol-Myers-Squibb συμπίπτει με τα 20ά γενέθλια της ΒΙΑΝ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία».


O κ. Emmanuel Lorge, Γενικός Διευθυντής της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας δήλωσε: «Η σύναψη της συνεργασίας με τη Βιαν-Βιανέξ συμβάλλει στην ελληνική επιχειρηματικότητα και οικονομία, στην ανάπτυξη και των δύο εταιρειών, καθώς και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Είμαστε κι εμείς σίγουροι από την πλευρά μας ότι θα είναι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία.»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από 1/1/2026 διαχωρίζονται μεταξύ των Φαρμασέρβ-Lilly και Φαρμασέρβ Ελλάς
Ορίζεται και η κατ' οίκον διανομή ΦΥΚ






Σχετικά άρθρα

Οι δύο λόγοι που κάνουν τη φαρμακοβιομηχανία να αισιοδοξεί
Τρεις CEO του κλάδου περιγράφουν πώς θα κινηθεί η αγορά το 2026
Eli Lilly: Συμφωνία ύψους 1,3 δισ. δολαρίων με την Nimbus Therapeutics
Για την ανάπτυξη νέου φαρμάκου για την παχυσαρκία per os
ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ: Δώρισε 10 φορητούς υπολογιστές σε μαθητές/τριες Λυκείου
Ζουν σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου
Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι GLP-1
Η σεμαγλουτίδη per os θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ