Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Timodore: η αποτελεσματική λύση για τους μύκητες των νυχιών

10/1/2017 1:27:13 μμ
Της Master-Aid / από τη Health Plus
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 

Η ονυχοµυκητίαση είναι η µόλυνση από µύκητα σε ένα ή περισσότερα νύχια των χεριών ή των ποδιών. Εκδηλώνεται ως µια κίτρινη ή λευκή κηλίδα κάτω από τη µύτη του νυχιού. Όταν ο µύκητας απλωθεί βαθύτερα κάτω από το νύχι, µπορεί να αλλάξει το χρώµα και το πάχος του νυχιού και να γίνει εύθραυστο στις άκρες.

Το πρόβληµα, εκτός από αισθητικό και επώδυνο, µπορεί να προκαλέσει µόνιµη βλάβη στα νύχια, καθώς και σοβαρές µολύνσεις σε άλλες περιοχές του σώµατος.

Παράγοντες κινδύνου

Η ονυχοµυκητίαση είναι πιο συχνή στους ηλικιωµένους, λόγω της µειωµένης κυκλοφορίας του αίµατος, της αργής ανάπτυξης αλλά και της πάχυνσης των νυχιών (που τα καθιστά ευαίσθητα σε µολύνσεις) και της αυξηµένης έκθεσης σε µύκητες. Τείνει να προσβάλλει συχνότερα τους άνδρες, ειδικά εκείνους µε οικογενειακό ιστορικό στις µολύνσεις.

'Αλλοι παράγοντες κινδύνου είναι: ● η αυξηµένη εφίδρωση ● οι κάλτσες και τα παπούτσια που εµποδίζουν το σωστό αερισµό και δεν απορροφούν τον ιδρώτα ● η εργασία σε υγρό περιβάλλον ● το περπάτηµα µε γυµνά πόδια σε δηµόσιους χώρους µε υγρασία (πισίνες, γυµναστήρια, αποδυτήρια και ντουζιέρες) ● οι µικρές αµυχές που καταστρέφουν τα νύχια ● ο διαβήτης και προβλήµατα του κυκλοφορικού ή του ανοσοποιητικού συστήµατος.

 Η λύση: Timodore

Το τζελ νυχιών Timodore® µελετήθηκε για τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ αλλά και την ΠΡΟΛΗΨΗ των µολύνσεων από µύκητες στα νύχια των ποδιών και των χεριών.

  •  Δρα αποτελεσµατικά αλλάζοντας το pH.
  •  Δηµιουργεί ένα δυσµενές περιβάλλον για την ανάπτυξη της µυκητιασικής µόλυνσης.
  •  Σχηµατίζει ένα προστατευτικό φιλµ που εµποδίζει την επέκταση του µύκητα στα υπόλοιπα νύχια.
  •  Συµβάλλει στη σταδιακή βελτίωση της εµφάνισης του νυχιού.

 Ενεργά συστατικά

  • ETHYL LACTATE (γαλακτικό αιθυλένιο): Καθιστά όξινο το σηµείο της εφαρµογής, µετατρέποντας το pH δυσµενές για την ανάπτυξη του µύκητα.
  • HYDROXYETHYL UREA (ουρία υδροξυαιθυλίου): Με ενυδατική και προστατευτική δράση, συµβάλλει στην ανανέωση της επιφάνειας του νυχιού.
  •  ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΦΛΟΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΙΤΙΑΣ: Με απολεπιστική δράση, προάγει την αναδόµηση της επιφάνειας του νυχιού.
  • TEA TREE OIL (αιθέριο έλαιο από Melaleuca): Χάρη σε 48 δραστικές οργανικές ενώσεις, όπως το τερπινένιο και την κινεόλη, είναι αποτελεσµατικό για την τοπική αντιµετώπιση των µολύνσεων των νυχιών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη