Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τιμητικό βραβείο στον ΟΦΕΤ για τη συμβολή του στην οικονομία & την καινοτομία

13/4/2023 9:00:38 πμ
Από τα PRIX GALIEN 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τιμητική Διάκριση ως «Τιμώμενη Εταιρεία Φαρμακευτικής Καινοτομίας» έλαβε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με επικεφαλής την πρόεδρο και CEO του Ομίλου Ιουλία Τσέτη, για την ανάπτυξη και τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία, στο πλαίσιο των βραβείων PRIX GALIEN 2023.


Την τιμητική διάκριση επέδωσε ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.


Όπως τόνισε στην ομιλία της η Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, ΓΓ του ΔΣ του ΣΕΒ και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas, «ο Όμιλος Τσέτη, είναι συνυφασμένος με τις έννοιες καινοτομία, υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, βιώσιμη ανάπτυξη, αριστεία, ίσες ευκαιρίες στην εργασία και σε θέσεις ευθύνης, no gender περιβάλλον και ισότητα των φύλων. Δεν φοβάται την αριστεία και αυτή τη φιλοσοφία μας έχουν ενστερνισθεί απόλυτα οι 600 και πλέον εργαζόμενοί του».


Την τελευταία δεκαετία, η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 120 εκατ. ευρώ, ενώ την τριετία 2019-2021 οι επενδύσεις ξεπέρασαν τα 50 εκατ. ευρώ με την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του πρώτου και ιστορικού εργοστασίου της UNI-PHARMA. Επίσης, σήμερα βρίσκονται σε ισχύ 50 εθνικές ευρεσιτεχνίες (πατέντα) και 9 ευρωπαϊκές. Οι 6 δε από τις 9 έχουν υποβληθεί σε περίπου 60 χώρες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλευρό της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου
Σε συνεργασία με την ομάδα του Nutrilab






Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε το πρώτο χάπι GLP-1
Η σεμαγλουτίδη per os θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ
WinMedica: Νέα επιστημονικά δεδομένα για την κυτισινικλίνη
Παρουσιάστηκαν στο 34ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δράση στήριξης με προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
Στο πλευρό της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου
Viatris: Τέσσερα νέα φάρμακα αξιολογούνται παγκοσμίως
Αναδεικνύουν τη σημαντική πρόοδο στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης που σημείωσε η εταιρεία το 2025