Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ταμεία: Τέλος στην κάλυψη των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.

19/5/2010
Ισχύς της απόφασης από αύριο Πέμπτη 20/5/2010
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Με εγκύκλιό της η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Αριθμ. Πρωτ. Φ 42000/οικ13094/1592/18-5-2010) ενημερώνει οτι τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που φέρουν ταινία γνησιότητας "ΚΑΦΕ" χρώματος, ως ανήκοντα στην κατηγορία των φαρμάκων για τα οποια δεν απαιτειται ιατρική συνταγή (Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.), σύμφωνα με την αριθμ. 0-502/10/17-6-2008 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Φ. και την αρ. 46986/14-7-2008 εγκύκλιο του ίδιου οργανισμού, απο 20-5-2010 δεν θα αποζημιώνονται απο τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

 

Παράλληλα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει για την πολιτική σχετικά με το φάρμακο όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Τρίτη 25 Μαΐου 2010, στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης