Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


TAMARINE: Μαρμελάδα φρούτων τώρα και σε μερίδες

26/5/2017 3:29:45 μμ
Ανακούφιση με φυσικό τρόπο... για όσους ταξιδεύουν!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η TAMARINE® μαρμελάδα φρούτων, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη δυσκοιλιότητα εδώ και 30 χρόνια, τώρα και σε νέα πρακτική συσκευασία των 10 μερίδων για όσους ταξιδεύουν!

Η TAMARINE® περιέχει μαρμελάδα μήλου και δαμάσκηνου. Τα τέσσερα δραστικά συστατικά της είναι: Senna Leaf Powder 8% (Cassia angustifolia [γνωστή ως Σέννα του Tinnevelly]), Tamarind Extract 0,39%, Cassia pulp Extract 0,39% & Coriander Fruit Powder 0,18%.


Ουσιαστικά περιέχει δύο είδη από φυτά της Οικογένειας Fabaceae: πούδρα από τα φύλλα του φυτού Cassia angustifolia (σέννα) & εκχύλισμα από τους καρπούς του φυτού Cassia fistula.


Η Σέννα είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και έχει αποδεδειγμένη δράση στην αντιμετώπισή της. Συγκεκριμένα, τα δραστικά συστατικά της, οι σεννοσίδες Α+Β και τα προϊόντα του μεταβολισμού τους, δρουν στο παχύ έντερο (διεγείροντας τη σύσπαση των μυών) και επιταχύνουν τη μεταφορά στο κόλον με αποτέλεσμα την ανακούφιση του ασθενή.


Η Σέννα δρα σε περίπου 8-10 ώρες μετά από τη στιγμή της λήψης της.


Η TAMARINE® μαρμελάδα φρούτων παράγεται από την εταιρεία Γερολυμάτος International A.E.B.E και διατίθεται μόνο από τα φαρμακεία, σε 2 συσκευασίες: διαφανές γυάλινο βάζο (260 gr) & χάρτινο κουτί με 10 μερίδες των 12,5 gr, έκαστο.


TAMARINE®: Φαρμακευτικό προϊόν φυτικής προέλευσης για βραχυχρόνια χρήση σε περιπτώσεις περιστασιακής δυσκοιλιότητας, για το οποίο δεν απαιτείται ιατρική συνταγή.

Για την περίληψη χαρακτηριστικών του προϊόντος πατήστε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες – παραγγελίες:

tamarine.gr

Γερολυμάτος International A.E.B.E, Αθήνα, τηλ.210-3500850

Θεσσαλονίκη, τηλ.2310- 582520

Ε-mail επικοινωνίας: info@gerolymatos-otc.com

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ & Ο ΕΟΦ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη