Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Τα rapid tests στα φαρμακεία: Το νέο webinar από το ΠΕΙΦΑΣΥΝ Academy και το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ

17/9/2021 1:45:55 μμ
Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο για τους φαρμακοποιούς που διοργάνωσε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Υπηρεσιών Υγείας συνεταιρισμένων φαρμακοποιών ΑΡΕΤΑΙΟΣ.

Θέμα του σεμιναρίου ήταν: «Δοκιμασία ταχέως ελέγχου αντιγόνου COVID-19 (Rapid test) στα κοινοτικά φαρμακεία», που αποτελεί ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και χρήσιμο θέμα, αφού ήδη πολλοί φαρμακοποιοί παρέχουν αυτήν την υπηρεσία στο χώρο του φαρμακείου τους.

Οι παρουσιάσεις των ομιλητριών φαρμακοποιών Αλίκης Πελετίδη, Επίκουρης Καθηγήτριας Φαρμακευτικής UNIC, Λέκτορας Φαρμακευτικής και της Κατερίνας Αλτουβά, MPharm, PGDip ήταν ιδιαίτερα λεπτομερείς και κατατοπιστικές και προκάλεσαν το ενδιαφέρον των 450 και πλέον συμμετεχόντων που έθεσαν πολλαπλά ερωτήματα μέσω chat.

Ο Βασίλης Μπιρλιράκης, φαρμακοποιός MSc, MBA, ΜΔΕ, εκτός από το συντονισμό του webinar κατέθεσε και τις δικές του απόψεις σχετικά με τη διενέργεια των rapid tests στα φαρμακεία και απάντησε και εκείνος με τη σειρά του στον καταιγισμό των ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζει την ομάδα Moving Minds στο μεγάλο της ταξίδι προς τον παγκόσμιο τελικό FIRST LEGO League στο Σίδνεϋ
Δημιουργήθηκαν εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, είπε ο υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Οι ελλείψεις φαρμάκων κάνουν τους ασθενείς επιθετικούς
Μια κρίσιμη παράμετρο ανέδειξε έρευνα του CPE
Από 01/07 έντυπες οι γνωματεύσεις ιατροτεχνολογικών προϊόντων
Ο ΠΦΣ ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να νομοθετηθούν οι άυλες
Φαρμακοποιοί χορήγησαν ναρκωτικά σκευάσματα χωρίς έλεγχο ταυτοπροσωπίας
Καλούνται σε γραπτή απολογία από τον ΕΟΠΥΥ
Τεχνητή νοημοσύνη στα φαρμακεία: Η PGEU ζητά σαφείς όρους και οδηγίες χρήσης
Να προωθηθεί ως εργαλείο υποστήριξης και όχι ως υποκατάστατο των φαρμακοποιών