Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Τα προγράμματα φαρμακείου θα αναβαθμιστούν

12/10/2021 3:45:36 μμ
Ώστε να καταχωρούν τα αντιγριπικά εμβόλια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο αντιγριπικός εμβολιασμός ξεκίνησε από την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο κάποιες εταιρείες προγραμμάτων φαρμακείου δεν είχαν φροντίσει να επαναφέρουν την εφαρμογή που είχαν πέρυσι, με την οποία οι φαρμακοποιοί δήλωναν τους εμβολιασμούς που διεξάγουν. Η ρύθμιση αυτή είναι σημαντική διότι μέσω αυτής εξάγονται χρήσιμα στοιχεία για την αξία των φαρμακείων ως σημεία διενέργειας μαζικού εμβολιασμού και για το σχεδιασμό της ΠΦΥ, σύμφωνα με τον Γιάννη Δαγρέ και το facebook group Pharmacy News. 

Ο ίδιος μάλιστα, μετά και από σχετικές επισημάνσεις φαρμακοποιών, ήρθε σε επικοινωνία με τις εταιρείες, ζητώντας να επανέλθει η εφαρμογή στα προγράμματα φαρμακείου και να δίνεται η δυνατότητα αναδρομικής καταχώρησης των εμβολιασμών που ήδη έχουν γίνει. Παράλληλα ενημέρωσε σχετικά το Δ.Σ. του ΠΦΣ που κι εκείνος με τη σειρά του αιτήθηκε την άμεση διευθέτηση του προβλήματος από τις εταιρείες και την ΗΔΙΚΑ. Ήδη η CSA-FARMAKON έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση του συστήματός της.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για στοχοποίηση των φαρμακοποιών μιλούν κύκλοι του κλάδου
Προκαλούν 1,8 εκατ. θανάτους και κοστίζουν 514 δισ. δολάρια τον χρόνο






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους