Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων Shell μπαίνουν στο χώρο του φαρμακείου

7/9/2023 8:21:31 μμ
Η Motor Oil εξαγόρασε πρόσφατα το 100% της Cipharma One, εταιρεία συμμετοχών φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια μεγάλη επένδυση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση προχώρησε πρόσφατα ο όμιλος της εμπορίας καυσίμων και άλλων πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων Motor Oil εξαγοράζοντας το 100% της εταιρείας Cipharma One, εταιρεία που εμπορεύεται παραφαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά σε λιανική πώληση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2023 (δείτε εδώ) η θυγατρική εταιρεία CORAL της Motor Oil, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει 780 πρατήρια καυσίμων με το σήμα της Shell, εξαγόρασε το 100% της εταιρείας «Pharmon Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία». Η συγκεκριμένη κατέχει το 100% της «Cipharma One Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία» και η οποία περιγράφεται στο σχετικό πίνακα ως εταιρεία συμμετοχών φαρμακείων.Στην εξαμηνιαία οικονομική κατάσταση του Ομίλου αναφέρεται πως με αυτήν την εξαγορά «στόχος είναι η καλύτερη ανάπτυξη και διαχείριση της εταιρείας στο χώρο της λειτουργίας και εκμετάλλευσης του λιανικού εμπορίου φαρμακευτικών ειδών αλλά και η παροχή ευρύτερης γκάμας υπηρεσιών σε πρατήρια της Coral». Παράγοντες της αγοράς σημειώνουν πως η εταιρεία Coral προχώρησε στην κίνηση αυτή ώστε να ενισχύσει μακροπρόθεσμα την αγορά των πρατηρίων υγρών καυσίμων που διατηρεί, προσφέροντας και άλλες ευκαιρίες στους πελάτες της για αγορές εντός του χώρου στάθμευσης και παραμονής.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ισπανική start-up τραβάει τη διεθνή προσοχή
Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Convert Group


Σχετικά άρθρα

RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς
Win Medica: Νέα διοίκηση & νέα βιομηχανική μονάδα στην Τρίπολη
Και πολλά νέα επενδυτικά σχέδια
Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα