Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025 στις 29 Μαρτίου

14/2/2025 3:51:08 μμ
Θα τιμηθεί και ο επί σειρά ετών εκδότης του Φαρμακευτικού Κόσμου, Τάκης Χονδρογιάννης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η τελετή απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, του θεσμού που καθιέρωσε η Noufio Communication Services, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2025, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Αχιλλέας Γραβάνης, Καθηγητής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, συνεργαζόμενος Καθηγητής Φαρμακευτικής Σχολής Πανεπιστημίου Northeastern. 


Όπως κάθε χρόνο, για την αξιολόγηση και επιλογή των νικητών κάθε κατηγορίας θα λειτουργήσει μεικτό σχήμα, καθώς θα γίνει τόσο από την Κριτική Επιτροπή όσο και από τις ψήφους φαρμακοποιών μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. 


Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι στις 24 Φεβρουαρίου 2025. Στα φετινά Αριστεία, τα βραβεία «αριστίνδην» θα απονεμηθούν στη Χριστίνα Δάλλα, Καθηγήτρια Φαρμακολογίας στο ΕΚΠΑ, για την προσφορά της στη φαρμακευτική έρευνα και εκπαίδευση και στον φαρμακοποιό και εκδότη Τάκη Χονδρογιάννη, για την επί σειρά ετών προσφορά του στην ενημέρωση των φαρμακοποιών μέσα από τις εκδόσεις «Φαρμακευτικός Κοσμος».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας που θα πρέπει να ισχύσει από την άνοιξη του 2026
Η διοργάνωση περιελάμβανε περισσότερες από 70 δράσεις και 20 ολυμπιακά αθλήματα






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους