Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.

19/6/2024 11:24:37 μμ
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια νέα εποχή ξεκινά για τους συνεταιριστές φαρμακοποιούς της Θράκης, μετά την πρόσφατη μετονομασία του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου σε ΣΥ.ΦΑ. Θράκης, τη συνεργασία του με τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ και τον ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ αλλά και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. πριν από λίγες ημέρες. Ο πρόεδρος Τάσος Τερζής, μιλώντας στοf.daily, αναφέρθηκε στους κύριους στόχους του και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη Θράκη από τις ιδιωτικές φαρμακαποθήκες, ενώ επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας μεγαλύτερων και ισχυρότερων συνεργατικών σχημάτων.


«Στόχος μας είναι να καλύπτουμε την ανάγκη των μελών για επάρκεια και καλό σέρβις, αλλά και να εδραιωθούν τα επόμενα χρόνια τα συνεργατικά σχήματα μεταξύ συνεταιρισμών και να αποκτήσουν μια πιο καθορισμένη νομική μορφή. Και να μπορέσουν να μετασχηματιστούν για να εξυπηρετήσουν και τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες του φαρμακείου και των φαρμακοποιών σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Με το μεγαλύτερο μέγεθος, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την επένδυση σε ανθρώπους και τεχνολογίες θα είναι σε θέση να παρέχουν τις βελτιωμένες υπηρεσίες προς τα μέλη τους. Ειδικά για τη Θράκη, επιθυμούμε να είμαστε η πιο αξιόπιστη συνεταιριστική λύση για τα φαρμακεία της περιοχής και καλούμε τους φαρμακοποιούς, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά, να γίνουν μέλη μας» επισήμανε ο Τ. Τερζής συμπληρώνοντας ότι έχουν πλέον καταστήσει την είσοδό τους στον συνεταιρισμό πιο εύκολη οικονομικά.


Ο ίδιος επίσης σχολίασε ότι οι συγχωνεύσεις είναι η τάση και στις ιδιωτικές φαρμακαποθήκες, οι οποίες προσπαθούν να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς στη Θράκη, γι' αυτό είναι σημαντικό να ενισχυθούν οι συνεταιρισμοί με συνεργασίες. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε: «Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη. Είμαστε σε διάλογο και με άλλους συνεταιρισμούς για να συμμετέχουν στο σχήμα και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο». 


Σημειώνεται ότι το υπόλοιπο Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης αποτελείται από τους: Ερτζάν Χουσεΐν (αντιπρόεδρο), Βασίλειο Τρέμμα (γεν. γραμματέα), Στέφανο Καρακύριο (ταμία) και τα μέλη Δημήτριο Αλατζιά, Γεώργιο Αντώνιο, Άννα Κυριακούδη, Εμμανουήλ Μελά και Ιωάννη Λαμπράκη (εκπρόσωπο εργαζομένων).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στην ετήσια απονομή των βραβείων-θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024»
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών