Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Σύστημα επιβράβευσης των ασθενών με διαβήτη από την KARABINIS MEDICAL

9/9/2022 4:57:51 πμ
Για τη χρήση των ταινιών μέτρησης σακχάρου GlucoTeq της εταιρείας Microlife
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία ΚRB SA παρουσιάζει το DiaBetter Life Club. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, για τη χρήση των ταινιών μέτρησης σακχάρου GlucoTeq της εταιρείας Microlife. 

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται μέσα από την εφαρμογή της ιστοσελίδας www.diabetter.gr. Η διαδικασία εγγραφής χρήστη στο DiaBetter Life Club είναι πολύ απλή. Μετά την ολοκλήρωσή της αρκεί η καταχώρηση ενός μοναδικού κωδικού του προϊόντος, ώστε να αρχίσουν να καταγράφονται οι πόντοι επιβράβευσης. Ο μοναδικός αυτός 20ψήφιος κωδικός αναγράφεται στην επικολλημένη ετικέτα της πλαϊνής πλευράς κάθε συσκευασίας ταινιών μέτρησης Microlife. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν μέχρι 10 τέτοιους μοναδικούς κωδικούς κάθε μήνα που τους επιτρέπουν να κερδίζουν σημαντικά δώρα εξαργυρώνοντας τους πόντους τους.

«Η εταιρεία KRB SA, ανοίγει έναν κόσμο γεμάτο προνόμια, στους χρήστες του μετρητή σακχάρου GlucoTeq και των ταινιών μέτρησης GlucoTeq της Microlife. Ο νέος μετρητής GlucoTeq BGM 200 χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει στα άτομα με διαβήτη έναν αξιόπιστο αυτοέλεγχο του σακχάρου του αίματος. Εύκολος στη χρήση, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα αίματος ως δείγμα για να ολοκληρώσει τη μέτρηση σε 5 μόλις δευτερόλεπτα!», σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τέτοιου τύπου «αδικίες» έρχεται να διορθώσει το νέο σύστημα εφημεριών του ΦΣΑ
Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο